Sporturi

Simona Halep povesteşte din culisele filmărilor celei mai noi reclame: “M-am distrat de minune”

07.08.2018 | 18:26
Simona Halep povesteşte din culisele filmărilor celei mai noi reclame: "M-am distrat de minune"

Simona Halep povesteşte din culisele filmărilor celei mai noi reclame. Simona Halep a vorbit cu presa despre cea mai nouă reclamă pe care a filmat-o.

Simona Halep a vorbit despre cum au decurs filmările celei mai noi reclame.  Simona Halep a semnat un nou contract de publicitate la doar câteva zile după  ce a câştigat Roland Garros. Liderul mondial din WTA a avut mare succes după ce noul ei sponsor a publicat reclama filmată cu cea mai bună tenismenă a lumii.

“Fiecare dintre noi poate să ducă o viață sănătoasă. Nu trebuie să fii sportiv de performanță ca să faci mișcare. Trebuie doar să faci mici schimbări în programul de zi cu zi și știu din experiența mea că tocmai micile schimbări sunt cele care dau cele mai bune rezultate.”, a fost declarația Simonei Halep după ce a filmat reclama.

Simona Halep povesteşte din culisele filmărilor celei mai noi reclame

Simona Halep a vorbit cu presa la Montreal şi a povestit cum s-au desfăşurat filmările celei mai noi reclame. “A fost cu adevărat foarte frumos și a fost primul în care am râs și m-am distrat de minune la filmare. Nu este ușor să faci aceste lucruri atunci când ești jucător de tenis, așa că această reclamă a fost foarte frumoasă și cred că şi oamenii au fost încântaţi.”

“Acasă primesc mult mai multă atenţie, dar încerc să rămân la fel, am reuşit ceva uriaş, iar visul mi s-a împlinit, dar viața rămâne aceeași, vreau doar să rămân calmă, liniștită și să continui să muncesc, pentru că e important să am energie şi motivaţie pentru a continua”, a spus Simona Halep la Montreal.

Simona Halep la Rogers Cup 2018

La Montreal, Simona Halep va porni în căutarea celui de-al doilea său titlu la Rogers Cup, după ce a adus trofeul acasă în 2016. Cea mai bună tenismenă a lumii, care  a ajuns de curând la 40 de săptămâni în fruntea clasamentului mondial, nu va avea deloc o misiune uşoară la Montreal.  Turneul WTA de la Rogers Cup se desfășoară în perioada 6-12 august și face parte din categoria Premier 5. Este totat cu premii în valoare totală de 2.820.000 de dolari. Iar câștigătoarea turneului primește 900 de puncte în clasamentul WTA.

Simona Halep va păşi la Montreal pentru prima dată pe terenul de tenis într-o competiţie oficială după eliminarea din turul al treilea de la Wimbledon 2018 în faţa taiwanezei Su-Wei Hsieh. Anul trecut, cea mai bună tenismenă a lumii a ajuns la Rogers Cup până în semifinala turneului, acolo unde a fost eliminată de Elina Svitolina, scor 1-6, 1-6. În 2016, ultima dată când turneul fetelor s-a ţinut la Montreal, Simona a câştigat marele trofeu după o finală superbă cu Madison Keys.

Când joacă Simona Halep la Rogers Cup 2018

Simona Halep va intra în concurs direct în turul secund la Montreal. Primii 8 capi de serie vor beneficia de „bye” în primul tur, ceea ce înseamnă că liderul mondial din WTA va intra în concurs miercuri, 8 august.  Turneul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de către Digi Sport. Simona Halep o va întâlni în turul secund pe câştigătoarea duelului dintre Anastasia Pavlyuchenkova din Rusia, locul 28 WTA, şi Christina Mchale, locul 98 WTA, venită din calificări, duel care se va disputa marţi la Montreal.

Tags: