Simona Halep

Simona Halep, poza care spune totul! Cum se simte după 4 meciuri în 48 de ore

11.08.2018 | 23:37
Simona Halep, poza care spune totul! Cum se simte după 4 meciuri în 48 de ore. Liderul mondial a acceptat o provocare și s-a pozat haios în timpul unei ședințe de pregătire

Simona Halep, poza care spune totul! Cum se simte după 4 meciuri în 48 de ore. Liderul mondial a acuzat înaintea semifinalei de la Montreal programul, dar după ce a reușit să se califice în ultimul act al competiției, Halep și-a schimbat starea de spirit și a început să râdă de programările la care a fost supusă.

Mai mult de atât, Simona Halep a acceptat o provocare și a făcut o fotografie în timpul unei ședințe de pregătire care a devenit în scurt timp virală în mediul online. Liderul mondial s-a pozat cu fața în jos, căzută peste mingi medicinale și de tenis, dar cu racheta în mână și mimând un somn lung. Acesta este rezultatul a 4 meciuri în 48 de ore –  a scris Simona Halep care a trimis pedeapsa mai departe către Irina Camelia Begu, Horia Tecău și Andrei Pavel.

Simona Halep, poza care spune totul! Cum se simte după 4 meciuri în 48 de ore. Halep dormin la antrenament
Simona Halep, poza care spune totul! Cum se simte după 4 meciuri în 48 de ore. Liderul mondial a acceptat o provocare și s-a pozat haios în timpul unei ședințe de pregătire

Simona Halep, poza care spune totul! Cum se simte după 4 meciuri în 48 de ore

Jucătoarea de tenis din România a făcut acuzele după ce s-a calificat în semifinalele turneului de la Montreal învingând-o  pe Caroline Garcia, scor 7-5, 6-1. Sportiva de 26 de ani s-a plâns de programul încărcat şi de faptul că a jucat multe meciuri într-un interval foarte scurt.

Dacă vă uitați la program, cred că sunt jucătoarea cu cel mai prost program într-o săptămână. Asta se întâmplă la aproape fiecare turneu. Cred că cei de la WTA sunt puțin supărați pe mine. Mereu sunt pusă foarte târziu în program. Sunt foarte supărată din cauza asta. Dacă verificați programul acestui turneu, și al altora, veți vedea ce e corect și ce nu e corect. Adversara mea are deja 6 ore de când e la hotel și se odihnește. Eu tocmai am terminat meciul și acum sunt la conferință. Voi ajunge din nou foarte târziu la hotel”, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă de la finalul meciului Caroline Garcia.

Simona Halep critică WTA

Simona Halep critică WTA. Chiar dacă s-a plâns de programul încărcat, sportiva a precizat că nu a vorbit despre acest lucru cu celelalte jucătoare din circuit. “Nu vorbesc cu alte jucătoare despre asta. E doar legat de mine. Vorbesc cu cei din echipa mea. Și ei sunt supărați. Nu m-am plâns niciodată de program. Nu mă plâng niciodată de nimic. Dar azi mi-a ajuns”, a mai susţinut Simona Halep.

Halep a primit răspuns de la organizatori

După ce a criticat faptul că a avut un program încărcat în ultimele zile la turneul WTA de la Montreal, Simona Halep a primit un răspuns din partea organizatorilor“În cazul unei jucătoare ca Simona Halep, care a câştigat turneul în 2016, ştim că este una dintre favoritele publicului şi de aceea dorim să o mulţumim cât mai bine. Dar din cauza altor constrângeri, nu am reuşit să o facem azi. Am impresia că suntem un pic cu mâinile legate şi eu îi înţeleg reacţia, pentru că ea este concentrată asupra pregătirii ei, timpului de recuperare şi înţeleg că ar fi dorit ca lucrurile să se desfăşoare diferit. Dar în acelaşi timp nu am pus-o să joace pe terenul Banque Nationale (n.red. a doua arenă). Trebuie să ne descurcăm cu ce avem. WTA face programul, noi putem doar să sugerăm câte ceva, dar decizia finală le aparţine. Două lucruri au afectat programul acestui turneu, vremea şi numeroasele jucătoare care au evoluat şi la simplu şi la dublu”, a declarat Valerie Tatreault, directorul de comunicare al Federaţiei Canadiene de Tenis.

40 de săptămâni au trecut de când Halep e lider mondial

Tags: