Sporturi

Simona Halep, poze în costum de baie? Ce răspuns a dat la conferinţa de presă

24.04.2018 | 12:07
Simona Halep poze in costum de baie Ce raspuns a dat la conferinta de presa
ADVERTISEMENT

Simona Halep, poze în costum de baie? Cei care sperau să o vadă pe româncă într-o astfel de ipostază vor fi dezamăgiţi. Simona a răspuns la o întrebare îndrăzneaţă care i-a fost adresată în timpul unei conferinţe de presă la Cluj. Unul dintre jurnaliştii prezenţi în sală a chestionat-o pe jucătoarea de pe locul 1 în clasamentul WTA dacă ar accepta să pozeze în costum de baie dacă i s-ar propune. Răspunsul a venit prompt.

“Nu, chiar nu mi-ar plăcea să fac aşa ceva”, a fost răspunsul prin care Simona Halep a închis orice altă discuţie pe această temă. Propuneri au mai existat, dar Simona le-a declinat de fiecare dată, înainte de a se discuta ceva de partea financiară, precizând că nu ar putea accepta indiferent de sumă.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, poze în costum de baie? Alte sportive, fără reţineri

Dacă Simona Halep nici nu vrea să ia în calcul, pentru alte jucătoare de tenis aceste pictoriale au devenit ceva absolut normal. Despre Eugenie Bouchard se ştie că s-a specializat mai degrabă ca fotomodel decât ca o prezenţă în circuitul WTA. Maria Şarapova, Dominika Cibulkova, Elina Svitolina şi Caroline Wozniacki au pozat şi ele adesea în costum de baie, în vreme ce Agnieszka Radwanska a fost chiar mai îndrăzneaţă.

Caroline Wozniacki este una dintre jucătoarele care au impresionat cu pictorialele ei.

Simona Halep nu vrea să audă de pictoriale sexy şi se află acum înaintea unei perioade de foc pentru ea în circuitul WTA. Românca va avea parte de o misiune infernală în următoarea lună, în sezonul de zgură, în care are de apărat peste 3000 de puncte din cele patru turnee la care va participa pe această suprafață, Stuttgart, Madrid, Roma și Roland Garros. Debutul va fi miercuri, la Porsche Open, unde o va înfrunta pe Magdalena Rybarikova în optimile de finală.

ADVERTISEMENT