Simona Halep

Simona Halep, pozitivă înainte de turneul de la Wuhan: “Fizic sunt 100%. Mă simt foarte bine”

Autori: Francisc Oprea, Ionut Neamţu | 18.09.2019 | 12:36
Simona Halep este pregătită din punct de vedere fizic pentru Wuhan. Sursă Foto: Hepta

Simona Halep va participa în perioada 22-28 septembrie la turneu de la Wuhan, primul pentru româncă după eliminarea de la US Open. Simona a oferit ultimele detalii despre probleme de la tendonul lui Achile, care au făcut-o să o pauză după ultimul turneu de Mare Șlem al anului. Halep declară că starea sa fizică este optimă, dar se teme de adaptarea la condițiile dificile din China.

Simona Halep dă vești bune înainte de Wuhan

Simona Halep va participa la primul turneu după o pauză de o lună. Ultimul meci disputat de sportiva din România a fost pe 22 august, când a fost învinsă de Taylor Townsend, scor 6-2, 3-6, 7-6, și a părăsit în turul doi ultimul turneu de Mare Șlem al anului. Acum, Halep a plecat în China, unde va participa la turneu de la Wuhan, desfășurat în perioada 22 – 28 septembrie. Simona declară că a trecut peste problemele medicale, care au făcut-o să renunțe la participarea la alt turneu asiatic, cel de la Zhengzhou.

Mă simt bine acum, sunt încrezătoare, sper să-mi meargă bine la Wuhan. E un pic diferit în China, aerul e diferit, sunt diferențe mari la mâncare, cultura, aproape tot. Încerc să mă adaptez, dar nu va fi ușor. Fizic sunt 100%. Am avut probleme la tendonul lui Achile, am început recuperea și mă simt foarte bine. Darren Cahill nu va fi cu mine în China, elva reveni în staff-ul mei la începutul lui 2020“, a declarat Halep.

Simona Halep va juca la Wuhan săptămâna viitoare. Sursă Foto: Hepta
Simona Halep va juca la Wuhan săptămâna viitoare. Sursă Foto: Hepta

Tablou complicat la Wuhan

Datorită prezenței în top 8 mondial, Simona Halep are “bye” în primul tur al competiției de la Wuhan, și va debuta în acest an în China în turul secund, într-un meci care va fi, cel mai probabil, programat marți.

Alături de Halep, la turneul de 900 de puncte vor mai participa și alte nume grele din circuitul WTA. Liderul mondial Ashleigh Barty, Karolina Pliskova, Sloane Stephens sau Maria Sharapova vor fi prezente în China.

  • 2.800.000 de dolari sunt premiile totale de la Wuhan
  • 6 este locul ocupat de Halep în ierarhia WTA 
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!