Sporturi

Simona Halep, precaută înaintea meciului din turul trei la Wimbledon 2018: “Sigur îmi va fi greu”

Autor: Irina Aldea | 07.07.2018 | 12:33
Simona Halep, precaută înainte meciului din turul trei la Wimbledon 2018

Simona Halep își continuă parcursul la Wimbledon cu o altă adversară din Asia. După Kurumi Nara și Saisai Zheng, liderul mondial o va înfrunta pe Su-Wei Hsieh, din Taipei, în turul 3 al competiţiei. Jucătoarea de pe locul 48 în ierarhia WTA se anunţă o adevărată provocare pentru Simona Halep.

“Chiar dacă au pierdut atâtea favorite, nu înseamnă că eu o să câștig turneul. Fiecare meci e dificil. Eu o să mă concentrez pe ce am de jucat, nu pe adversare și pe ce se întâmplă pe tablou. Următorul tur e foarte important, sigur îmi va fi greu, voi evolua împotriva unei jucătoare foarte talentate. Și mie mi se poate întâmpla să pierd, dar încerc să rămân pozitivă și să joc punct cu punct”, a spus liderul mondial din WTA la conferința de presă de după turul al doilea.

Simona Halep, precaută înainte meciului din turul trei la Wimbledon 2018: “Sigur îmi va fi greu”

Simona este prudentă: “În opinia mea, e nevoie de un joc mai bun pentru a te impune aici, trebuie să fii mai agresiv, să mergi la fileu mai des. Însă am curajul să cred că poate reușesc să câștig aici, dar nu vreau să mă concentrez pe acest lucru, ci pe fiecare meci în parte”. Românca a fost în săptămâna a doua la ambele turnee de Mare Șlem ale anului, la Melbourne a ajuns până în finală, iar la Paris a câștigat trofeul, la Wimbledon este deja în turul al treilea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!