Sporturi

Simona Halep, pregătită de doi antrenori la Australian Open 2019! Foto

14.01.2019 | 21:35
Simona Halep pregatita de doi antrenori la Australian Open 2019 Foto

Simona Halep este pregătită de doi antrenori la Australian Open 2019. Simona Halep se pregăteşte din greu pentru primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open 2019, acolo unde anul trecut a ajuns până în ultimul act al competiţiei. Liderul mondial din WTA a dezvăluit pe reţelele de socializare prin intermediul mai multor fotografii că Darren Cahill este o prezenţă constantă la sesiunile ei de pregătire, chair dacă cei doi nu mai colaborează în mod oficial.

Pe lângă australian, mama şi echipa ei (Teo Cercel, Andrei Cristofor şi Vasile Antonescu), Simona îl mai are alături la Melbourne şi pe căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu. Românca din fruntea clasamentului mondial s-a pregătit în vacanţă alături de acesta, care a declarat că, deşi o ajută cu pregătirea, el nu va putea s-o însoţească pe sportiva noastră la turnee.

Simona Halep are alături de ea două nume mari la Australian Open 2019

“Nu se poate fără antrenor, la nivelul ăsta. E o viaţă dificilă în circuit, cu multe provocări. Plus că într-o anumită perioadă nu merge o anumită lovitură, trebuie exersate anumite aspecte. Îşi poate angaja un antrenor temporar. Îmi ofer serviciile să o ajut cât timp se antrenează în ţară, dar n-aş putea să o însoţesc în turnee”, a declarat fostul tenismen imediat după ce Darren Cahill şi-a anunţat retragerea temporară din antrenorat, la începutul lunii noiembrie, anul trecut.

Florin Segărceanu se află în Australia şi pentru a le încuraja pe fetele noastre care vor disputa meciurile din primul tur. El a profitat de ocazie şi s-a fotografiat la antrenamentul Simonei Halep, atât cu ea, cât şi cu Darren Cahill. Liderul mondial va evolua marţi în primul tur la Australian Open 2019. Ea o va întâlni pe sportiva din Estonia, Kaia Kanepi, locul 70 WTA, de la ora 10, ora României.

Simona Halep este pregătită de doi antrenori la Australian Open 2019