Simona Halep

Simona Halep, pregătită de WTA Madrid! Prima imagine pe zgura turneului lui Ion Țiriac. Foto

27.04.2021 | 08:54
Simona Halep pregatita de WTA Madrid Prima imagine pe zgura turneului lui Ion Tiriac Foto
Sportiva noastră este gata să ia startul la turneul său favorit. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep a dat repede uitării înfrângerea usturătoare suferită în fața bielorusei Aryna Sabalenka, scor 3-6, 2-6, în semifinalele turneului de la Stuttgart. Nu de alta, dar sezonul de zgură continuă la Madrid, cu una dintre competițiile sale favorite, organizată de Ion Țiriac.

De altfel, sportiva noastră, ocupantă a locului trei în ierarhia mondială, a aterizat deja în Capitala Spaniei și le-a împărtășit fanilor o fotografie surprinsă chiar în timpul primului antrenament.

ADVERTISEMENT

Hola, Simona Halep!” este mesajul scurt care însoțește imaginea postată pe contul de Twitter al turneului care va lua startul în cursul zilei de miercuri, 29 aprilie.

Simona Halep a ajuns la Madrid. Prima imagine de pe zgura turneului organizat de Ion Țiriac

O să învăț din meciul cu Sabalenka și o să joc mai bine în următorul meci. Nu revin în țară, merg direct la Madrid. Începe miercuri sau joi turneul.

ADVERTISEMENT

Trebuie să merg cu trei zile înainte, așa este regula de bulă. Este un turneu special, pentru că este al domnului Țiriac și mereu mă simt extraordinar de bine acolo.

Îmi plac condițiile de acolo, sunt răsfățată la Madrid. O să am oameni dragi lângă mine, vine și prietenul meu (n.r. Toni Iuruc). O să fie un turneu frumos indiferent de rezultat, așa că o să mă bucur din plin”, a declarat Simona Halep pentru Digisport.ro, imediat după meciul pierdut în fața Arynei Sabalenka.

ADVERTISEMENT

Urmează Roma și principalul obiectiv al anului: Roland Garros. Avertismentul lui Ion Țiriac

După Madrid, turneu pe care și l-a adjudecat în două rânduri, în 2016 și 2017, pentru româncă urmează Roma, pentru a-și apăra, între 10 şi 16 mai, trofeul cucerit anul trecut.

Cea mai importantă miză a sezonului de zgură rămâne, însă, Roland Garros, programat în perioada 30 mai-13 iunie, dar nu-i va fi deloc ușor să se impună, în condițiile în care problemele de sănătate au ținut-o aproape o lună departe de terenul de tenis (doar 11 meciuri a disputat în 2021).

ADVERTISEMENT

Simona Halep poate să-ți facă niște surprize la care să nu te aștepți. Și bune, dar și rele. Eu nici nu credeam că va câștiga Wimbledon, cel puțin nu în anul ăla.

 Are o singură problemă: anul acesta a jucat extraordinar de puțin. Nu știu cât poate să compenseze acest lucru”, este avertismentul lansat de fostul mare tenismen român și organizator al turneului de la Madrid, Ion Țiriac.

ADVERTISEMENT