Simona Halep

Simona Halep, elogiată de presa internațională după victoria cu Gasparyan: „A început în forță la Madrid”

Autor: Eduard Nicolae Popa | 05.05.2019 | 18:42
Simona Halep, lăudată de presa internațională după victoria cu Gasparyan *foto: twitter WTA

Simona Halep a reușit o victorie extrem de convingătoare în primul tur de la Madrid Mutua Open. Românca a trecut de Margarita Gasparyan, scor 6-0, 6-4, într-o oră și 16 minute. Calificare en-fanfare a Simonei în turul 2 al turneului din capitala Spaniei a fost lăudată de către presa internațională.

Simona Halep, laude după Victoria cu Margarita Gasparyan

Margarita Gasparyan, numărul 65 mondial, nu a avut nicio șansă în fața Simonei Halep. Românca și-a adjudecat primul set cu 6-0 în 22 de minute. Al doilea set a fost ceva mai echilibrat. Halep a servit pentru set la 5-3, Gasparyan a reușit un break, dar Simona s-a revanșat imediat cu un rebreak și a obținut victoria cu 6-4 în setul secund.

Prestația luI Halep a fost lăudată de presa internațională. Cei de la Live Tennis au scris că „Simona Halep a reușit să își facă treaba și trece în setul doi de la Madrid”. Site-ul WTA a scris că „Simona Halep a început în forță Open-ul de la Madrid”. Asta în timp ce spaniolii de la Doble Falta au notat și ei victoria „convingătoare” a româncei. VEZI GALERIE FOTO

Simona Halep, lăudată de presa internațională după victoria cu Gasparyan *foto: captură WTA
Simona Halep, lăudată de presa internațională după victoria cu Gasparyan *foto: captură WTA

Simona Halep, prima reacție după victoria de la debutul la Madrid

La cald, Simona Halep s-a arătat destul de mulțumită de jocul prestat, mai ales că a evoluat răcită: „Am făcut un joc bun, dar nu sunt la sută la sută din cauza răcelii. Mă bucur că am câștigat în două seturi. Am câștigat de două ori și am jucat o finală aici, am amintiri frumoase aici. Este o plăcere să joc aici. Spectatorii sunt mereu alături de mine și nu numai românii, ci și spaniolii”, a spus Halep, imediat după meci.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!