Cele mai citite

SIMONA HALEP. Presiune înainte de turneu: “Toată lumea încearcă să mă învingă!”

SIMONA HALEP. Campioana noastră cade pe locul 4 în clasamentul WTA începînd de luni, însă speră să îşi recupereze cît mai repede locul pe podium, iar primul pas poate fi turneul de la...
15.02.2015 | 22:41
SIMONA HALEP. Presiune înainte de turneu:
ADVERTISEMENT

SIMONA HALEP. Campioana noastră cade pe locul 4 în clasamentul WTA începînd de luni, însă speră să îşi recupereze cît mai repede locul pe podium, iar primul pas poate fi turneul de la Dubai. Halep a declarat că simte presiunea şi orice meci e dificil: 

Cred că toată lumea încearcă să mă învingă acum pentru că sînt în top zece. Nu s-a schimbat nimic, fac ce faceam şi înainte, cînd eram în top 50 şi am încercat să joc un tenis mai bun decît cei peste mine în clasament.

ADVERTISEMENT

 Orice meci e dificil la acest nivel şi toată lumea îşi apară şansa. Accidentarea Serenei a deschis acest turneu, acum oricine din top zece, din top 15, poate să cîştige. Sînt încrezatoare, pot să spun că eu cred în şansa mea, dar tot trebuie să abordez fiecare partidă în parte pentru a vedea cât de departe pot să merg. Primul tur e cel mai greu în orice turneu şi trebuie să am grijă.

 Pot să spun că simt puţină presiune, dar nu vreau să mă gîndesc la asta. E despre cum joci în fiecare zi şi cît de departe poţi ajunge în turneu, nu contează ce cap de serie eşti. Tragerea la sorţi e bună. Dacă eşti cap de serie, nu ai motive să fii dezamagită. Orice turneu e important, dar acesta este un turneu mare, un turneu cu greutate, deci dacă o să cîştig o sa am o mai mare încredere”, a spus Halep.

ADVERTISEMENT

SIMONA HALEP. Campioana noastră e calificată direct în turul doi al competiţiei şi va juca împotriva cîştigătoarei dintre  Mona Barthel (locul 42 WTA) şi Daniela Hantuchova (locul 73 WTA).

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri