Sporturi

Simona Halep, prezentă alături de Principele Nicolae şi Alina Binder. Ce mesaj a transmis liderul mondial

06.10.2018 | 17:00
Simona Halep, prezentă alături de Principele Nicolae şi Alina Binder. Ce mesaj a transmis liderul mondial

Simona Halep a fost prezentă alături de Principele Nicolae şi Alina Binder. Chiar dacă se află într-o perioadă de recuperare după ce a aflat că are hernie de disc, liderul mondial din WTA nu a trecut cu vederea evenimentul săptămânii trecute, cel în cadrul căruia Principele Nicolae şi Alina-Maria Binder şi-au unit destinele printr-o cununie religioasă, după care au organizat o recepţie pentru invitaţii lor.

Chiar dacă nu a fost prezentă la petrecerea de după cununia religioasă de la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia, Simona Halep, Principele Nicolae şi Alina-Maria Binder s-au întâlnit ulterior într-un cadru mai informal decât ar fi fost la nuntă, iar aleasa membrului Casei Regale a României a postat pe Instagram o fotografie însoţită de mesajul pe care românca din fruntea clasamentului mondial i l-au transmis celor doi: “Casă de piatră” cu ocazia împlinirii unui an de la căsătoria civilă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Simona Halep wishing us ‘casa de piatra’ as we celebrate today one year since our civil wedding We love our champion @simonahalep @nicolaealromaniei @alinamariaderoumanie @liviupopescufratelli Traiasca nasul! #simonahalep #loshalepeños #30septembrie2018 #royalwedding @mmarquise ?

O postare distribuită de Alina Maria de Roumanie (@alinamariaderoumanie) pe

Simona Halep le-a transmis un mesaj Principelui Nicolae şi Alinei Binder

Printre invitaţi, la nunta organizată la Cazinoul din Sinaia, din lumea tenisului, a mai fost prezentă şi Alexandra Dulgheru, care s-a simţit foarte bine la petrecerea dată în cinstea proaspeţilor miri. Alex a purtat o rochie de culoare verde, pălărie neagră și o blană naturală pe care multă lume a admirat-o. Alexandra a venit la eveniment însoțită doar de parintii ei. “A fost o nuntă fantastică și le urez sincer o viață lungă și fericită împreună”, a scris Alexandra pe Facebook.

Simona, de partea cealaltă, încearcă să se refacă pentru a evolua la capacitate maximă la Turneul Campioanelor, ultimul pe care-l are în program sezonul acesta. Deşi trebuia să participe şi la Moscova, în cadrul turneului de categorie Premier, Simona a renunţat la această competiţie după ce a descoperit recent că are hernie de disc, un diagnostic dur pe care fanii româncei de pretutindeni l-au primit cu greu.

Tags: