Simona Halep

Simona Halep, prezentă la petrecerea de la Stuttgart! Ce ținută a afișat fostul lider mondial

23.04.2019 | 12:15
Simona Halep prezenta la petrecerea de la Stuttgart Ce tinuta a afisat fostul lider mondial

Simona Halep a fost prezentă la petrecerea de la Stuttgart, acolo unde va juca în primul turneu după ratarea calificării în finala FED Cup. România a fost învinsă de Franța la Rouen, scor 2-3, elevele lui Florin Segărceanu fiind, la un moment dat, în situația de a se califica în ultimul act al competiției. Perechea Halep – Niculescu a pierdut jocul decisiv.

Simona Halep, prezentă la petrecerea de la Stuttgart!

A doua jucătoare de tenis a lumii, Simona Halep a plecat de la Rouen direct la Stuttgart, acolo unde va juca în turul 2 cu învingătoarea dintre Sara Sorribes Tormo, numărul 75 WTA şi Andrea Petkovic, ajunsă între timp pe poziția a 71-a în circuitul profesionist. Deși nu a participat la conferința de presă susținută de reprezentantele României după meciul din Franța, Halep a mers acum la petrecerea turneului din Germania.

Românca a fost însoțită de colaboratorii săi, şi a zâmbit pentru prima dată după dezamăgirea provocată de înfrângerea dramatică suferită de echipa feminină a României în faţa Franţei. Simona Halep, care are 185 de puncte mai puţin decât liderul clasamentului WTA, Naomi Osaka, poate reveni pe locul 1 mondial după turneul de la Stuttgart dacă nipona pierde în primul meci și ea ajunge în finală sau dacă Osaka pierde înainte de finală și ea câștigă titlul.

Simona Halep, prezentă la petrecerea de la Stuttgart! Halep
Simona Halep și staff-ul său la petrecerea de la Stuttgart

Cum a venit îmbrăcată Halep

Halep a venit la petrecere într-o ținuta casual și a fost solicitată deseori de fotoreporterii prezenți pentru fotografii. A doua jucătoare a lumii nu și-a ascuns supărarea după ce România a pierdut duelul cu Franța. La finalul meciului, căpitanul nejucător al gazdelor, Julien Benneteau a explicat și felul în care a gândit întreaga semifinală împotriva Simonei Halep.

„Am văzut că munca începută sâmbătă de Kristina Mladenovic la simplu, continuată de Caroline Garcia contra Simonei Halep, a făcut ca la un moment dat Simona să nu mai aibă forță. Poate toate aceste eforturi au făcut-o să comita dublă greșeală la minge de break în setul decisiv de la dublu”, a declarat Benneteau

  • 2 este locul ocupat de Simona Halep în clasamentul WTA