Sporturi

Simona Halep, prezentă la WTA Stuttgart: „Așteaptă cu nerăbdare ediția de anul viitor” + laude din partea presei internaționale

21.04.2020 | 10:58
Simona Halep prezenta la WTA Stuttgart Asteapta cu nerabdare editia de anul viitor  laude din partea presei internationale
ADVERTISEMENT

Directorul turneului WTA de la Stuttgart, unde Simona Halep nu a putut participa în 2019 nu a putut evolua din cauza unei accidentări, a anunțat că sportiva din România este una dintre jucătoarele care vor apărea pe tabloul ediției de anul viitor.

Simona Halep va juca la Stuttgart în 2021

Pandemia de coronavirus a suspendat circuitul profesionist de tenis, însă, dacă situația ar fi permis-o, cele mai importante sportive ar fi fost prezente în săptămâna 20 – 26 aprilie la Stuttgart.

ADVERTISEMENT

Anke Huber, directorul turneului din Germania, unde Simona Halep nu a putut juca nici în 2019, din cauza unei accidentări, a anunțat că sportiva din România va fi prezentă, cel mai probabil, la ediția din sezonul viitor a competiției de zgură.

Simona Halep, Angelique Kerber sau Sofia Kenin așteaptă cu nerăbdare ediția de anul viitorul a turneului de la Stuttgart, sperăm că toate lucrurile vor reveni la normal până atunci”, a declarat Anke Huber, conform Kicker.

ADVERTISEMENT

Circuitul WTA este suspendat cel puțin până în luna iulie și, cel mai probabil, în momentul reluării competițiilor meciurile se vor juca fără public în tribune, idee care nu este pe placul Simonei Halep.

Tenis fără fani pur și simplu nu are cum să funcționeze. Noi ne bucurăm atât de mult de marile scene datorită pasiunii pe care fanii o aduc pe arene.

ADVERTISEMENT

Altfel, tenisul ar fi un altfel de sport și nu mi-ar face deloc plăcere să joc în fața tribunelor goale”, recunoaște Simona Halep.

„A făcut un gest direct din inimă”

Publicația spaniolă Tennis World a evidențiat donația importantă făcută de Simona Halep cadrelor medicale din România, aflate în luptă directă cu pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

A făcut un gest direct din inimă. Ocupanta locului 2, Simona Halep, este în siguranță în locuința sa din București.

Pe măsură ce pandemia de coronavirus s-a răspândit, Halep și iubitul său, Toni Iuruc, au făcut donații. Au donat 30 de mii de euro pentru a ajuta România să lupte cu noul coronavirus”, au transmis cei de la Tennis World Spania.

ADVERTISEMENT