Fotbal international

SIMONA HALEP. Prietena SECRETĂ care TREBUIE să o scoată din CRIZĂ

SIMONA HALEP. Simona Halep trece prin una dintre cele mai grele perioade ale carierei. A cedat în primul tur la Wimbledon, continuându-şi astfel seria eliminărilor rapide, după Madrid, Roland...
21.07.2015 | 12:15
SIMONA HALEP Prietena SECRETA care TREBUIE sa o scoata din CRIZA

SIMONA HALEP. Simona Halep trece prin una dintre cele mai grele perioade ale carierei. A cedat în primul tur la Wimbledon, continuându-şi astfel seria eliminărilor rapide, după Madrid, Roland Garros şi Birmingham. Turneul de la Wimbledon era unul foarte important pentru româncă, mai ales că avea de apărat punctele obţinute anul trecut, cînd a ajuns în semifinale.

Consiliată psihologic de fiica Virginiei Ruzici

SIMONA HALEP. În ultima perioadă, Simona Halep este foarte apropiată de fiica Virginiei Ruzici, Caroline Ruzici-Mulder, iar cele două petrec foarte mult timp împreună. Caroline are grijă să o ajute pe Simona să se destindă şi să poată trece cît mai uşor peste această perioadă de criză.

Vrei să vezi pe viu Bayern Munchen şi Real Madrid? Aici ai totul GRATIS: cazare, transport, bilete la meci!

Fiica Virginiei Ruzici locuieşte în Londra şi a ajutat-o pe Halep să se descurce prin oraş în cele cîteva zile petrecute în capitala Angliei, dar şi să îşi îmbunătăţească nivelul limbii engleze, de care jucătoarea de pe locul trei s-a declarat în mai multe rînduri stînjenită. Caroline Ruzici a fost alături de Simona Halep, Darren Cahill şi Virginia Ruzici la petrecerea organizată înaintea tragerii de sorţi de la Wimbledon.

Caroline Ruzici, facultate la Paris, super job la Londra

SIMONA HALEP. Fiica Virginiei Ruzici, Caroline, s-a născut la Paris, unde în 2008 a absolvit Universitatea Dauphin, cu masterat în finanţe. Încă din timpul facultăţii, 2007, s-a angajat la Groupe Societe General, ca manager de achiziţii. Şi-a schimbat apoi locul de muncă şi a lucrat la Aurel Brg, un fond de investiţii din Franţa.

Gigi Becali a mai făcut o ACHIZIŢIE: “L-am LUAT deja!” 

Nu a stat mult nici la acest job, ci şi-a continuat cariera în Anglia, unde a absolvit în 2009 London School of Economics. Din 2010 pînă în prezent este membru în consiliul de conducere al Goldmann Sachs, unul dintre cele mai cunoscute fonduri de investiţii din Marea Britanie.

A dezamăgit la Wimbledon

SIMONA HALEP. Jucătoarea de pe locul trei WTA a jucat un singur meci la Wimbledon contra Janei Cepelova, locul 106 în clasamentul WTA. A fost învinsă ruşinos în primul tur şi a pierdut foarte multe puncte, însă cu noroc a rămas pe locul 3 mondial.

SENTINŢA care îi LOVEŞTE în moalele capului pe ardeleni! 

La finalul turneului, Simona Halep a declarat că are nevoie de pauză şi că nu va participa pînă al jumătatea lunii august la nici un turneu, chiar dacă în această perioadă s-a disputat şi turneul de la Bucureşti, unde avea un titlu de apărat.