Simona Halep

Simona Halep explică de ce și-a dat afară antrenorul: „Am simțit că a venit momentul să ne despărțim”

06.05.2021 | 23:19
Simona Halep explica de ce sia dat afara antrenorul Am simtit ca a venit momentul sa ne despartim
Simona Halep, prima decizie dupa eliminarea de la Madrid. Si-a dat afara antrenorul!
ADVERTISEMENT

Simona Halep a luat prima măsură după ce a fost eliminată în optimi de la Madrid de Elise Mertens și și-a concediat antrenorul.

Reacția Simonei Halep după despărțirea de Artemon Apostu-Efremov

UPDATE, 6 mai, ora 23:14 / Simona Halep a vorbit despre turneul de la Roma, competiție la care va participa după eliminarea de la Madrid, dar și despre despărțirea de antrenorul Artemon Apostu-Efremov: „E o presiune, pot să spun, pentru că sunt deținătoarea trofeului, dar nu mi-e frică. Vreau doar să joc mai bine tenis”.

ADVERTISEMENT

„Așa am simțit, am simțit că a venit momentul să ne despărțim, a făcut o treabă bună în pandemie, a muncit cot la cot cu mine într-o perioadă grea pentru mine și îi mulțumesc și pe această cale”, a mai spus Simona Halep la TV DigiSport.


ȘTIRE INIȚIALĂ 6 mai, ora 13:07 /

Numărul trei mondial a avut un mesaj emoționant după eșecul de la Madrid, însă la scurt timp a decis „să taie în carne vie”.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea are cel mai slab început de sezon din ultmii opt ani și a pierdut extrem de mulți bani din cauza pandemiei, ceea ce poate i-a transmis și această stare de nervozitate despre care a vorbit Cristian Tudor Popescu în FANATIK.

Simona Halep nu va mai lucra cu antrenorul Artemon Apostu-Efremov

Artemon Apostu-Efremov era antrenorul Simonei Halep din 2019, însă după eliminarea din turneul WTA de la Madrid, sportiva a decis să încheie colaborarea cu acesta. Astfel, Darren Cahill rămâne singurul antrenor din staff-ul Simonei Halep, iar Apostu-Efremov a explicat cum s-a ajuns aici într-un interviu pentru As.ro.

ADVERTISEMENT

„Nu pot găsi un motiv evident, ci mai degrabă este o colaborare care a ajuns la sfârșit după multe provocări legate atât de programul competițional, cât și de restricții legate de pandemie.

O colaborare cu un jucător de asemenea calibru este o experiență fenomenală și sper să fi reușit să o învăț atât de multe pe cât am învățat eu fiind în această echipă. Darren este un mare antrenor și să îl am alături a fost o inspirație majoră”, a explicat Apostu-Efremov.

ADVERTISEMENT

Cele mai frumoase amintiri ale lui Apostu-Efremov ca antrenor al Simonei Halep

Apostu-Efremov a rememorat și cele mai frumoase clipe și performanțe reușite alături de Simona Halep în acești doi ani, cea mai de preț fiind însă turneul de Grand Slam de la Australian Open din 2020: „Este greu de evidențiat un singur moment. Cu siguranță turneul din Australia 2020 sau cele câștigate la Dubai, Praga şi Roma au fost printre cele mai frumoase”, a mai spus mândru fostul membru al staff-ului tehnic al Simonei.

Antrenorul a dezvăluit și ce va face în viitorul apropiat legat de cariera și va continua în lumea tenisului, fără să stea „pe bară”: „Am revenit alături de grupul nostru de antrenori (Adrian Gavrilă, Adrian Cruciat, Mihai Pușcașu) și de sportivii cu care lucram. Este prea devreme să fac planuri momentan”.

‪Welcome to the madhouse, Arti.‬
‪Happy to have you in the team 🤗

Publicată de Simona Halep pe Sâmbătă, 7 decembrie 2019

Artemon Apostu-Efremov îi luase locul în staff-ul Simonei Halep lui Daniel Dobre, iar jucătoarea era extrem de încântată de coloborarea cu acesta, doar că între timp lucrurile au luat o turnură neașteptată: „Bine ai venit în casa de nebuni, Arti! Sunt bucuroasă să te am în echipă”, se amuza Halep în postarea de prezentare a antrenorului pe Facebook.

ADVERTISEMENT