Sporturi

Simona Halep, prima izbucnire din 2020! Săgeți către preparatorul fizic: “Sunt obosită. Spune-i lui Teo că am obosit!”

14.01.2020 | 11:02
Simona Halep prima izbucnire din 2020 Sageti catre preparatorul fizic Sunt obosita Spunei lui Teo ca am obosit
ADVERTISEMENT

Simona Halep joacă primul meci de simplu din 2020 în turul doi de la Adelaide împotriva australiencei, Ajla Tomlianovic. Campioana noastră a avut și prima izbucnire în acest an, săgețile fiind trimise în timpul unui on court coaching la adresa lui Teo Cercel.

Simona Halep, prima izbucnire din 2020! “Spune-i lui Teo că am obosit”

Darren Cahill a intrat pe teren la scorul de 5-4 pentru Simona Halep, imediat după ce campioana noastră a pierdut serviciul care putea să închidă setul. Puțin iritată, Halep i-a spus lui Cahill că se simte obosită și să trimită acest mesaj preparatorului: “Sunt obosită! Spune-i lui Teo că am obosit!”

ADVERTISEMENT

Răspunsul lui Cahill a fost unul scurt pe acest subiect: “Ok!” și apoi i-a dat indicații despre cum ar trebui să joace pe mai departe în meci: “În momentul de față, ea își va asuma riscuri. Nu trebuie să încerci lovituri câștigătoare la fiecare punct.

Relaxează mai mult brațul. Păstrează-ți poziția de pe serviciul 1 și pe serviciul 2 și poți să fii mai agresivă. Și nu te teme să adaugi spin”, a fost mesajul australianului în finalul primului set.

ADVERTISEMENT

Pauza a avut efectul scontat pentru Simona Halep și imediat după, jucătoarea din România a reușit să facă break-ul și să închidă setul cu 6-4. Dacă va trece în turul următor, Halep va evolua împotriva învingătoarei din meciul Zabalenka – Pera.

Halep resimte presiunea: “Nu sunt prea relaxată!”

Ajla Tomlianovic a avut numai cuvinte de laudă pentru Simona înainte de confruntarea directă de la Adelaide: “Când am aflat că o voi întâlni pe Simona, am zis ‘Wow, ok, Halep!’, însă sunt pregătită pentru această provocare. Îmi doresc meciuri de acest gen, împotriva jucătoarelor de top.

ADVERTISEMENT

Susținerea fanilor poate fi o presiune pozitivă sau negativă, dar eu prefer să o văd ca fiind cel mai bun lucru posibil. Tot ce trebuie să fac este să intru pe teren și să lupt”, a spus australianca înaintea meciului.

Simona Halep a declarat că resimte presiunea înaintea sezonului: ”Ca să fiu sinceră, nu sunt prea relaxată. Sunt puțin stresată pentru că am muncit din greu în pre-sezon. A fost un lucru bun pentru mine că am venit aici în urmă cu zece zile, însă acum am așteptări mai mari de la mine.

ADVERTISEMENT

Simt presiunea. Darren mi-a spus că pregătirea de dinainte de sezon nu are legătură doar cu această lună, ci cu întreg anul. Așa că am nevoie de meciuri”, a declarat Simona Halep înaintea meciului inaugural din acest sezon.

ADVERTISEMENT