Simona Halep

Simona Halep, prima reacție despre adversara din turul 2 de la WTA Eastbourne: ”Vreau răzbunare”

25.06.2019 | 14:20
Simona Halep prima reactie despre adversara din turul 2 de la WTA Eastbourne Vreau razbunare

Jucătoarea de tenis Simona Halep a oferit o primă reacție despre adversara din turul 2 de la WTA Eastbourne, taiwaneza Su-Wei Hsieh. Fostul lider mondial a cerut și a primit un wild card la turneul de categorie Premier din Marea Britanie, dotat cu premii în valoare totală de 998.712 dolari, și a fost direct acceptată în turul secund al competiției unde este a șasea favorită.

Simona Halep, prima reacție despre adversara din turul 2 de la WTA Eastbourne: ”Întotdeauna este greu să joci împotriva ei”

”Putem să nu mai vorbim despre asta. Este întotdeauna greu să joci împotriva ei și acel meci de la Wimbledon a fost o mare dezamăgire pentru mine. Am avut mingi de meci, de aceea este întotdeauna greu să joci împotriva ei pentru că nu renunță. Este un adversar dificil. De fapt, dacă joc împotriva ei din nou pe iarbă, pot să mă răzbun”, a fost prima reacție a Simone Halep despre Su-Wei Hsieh, adversara din turul 2 de la WTA Eastbourne.

Meciul dintre cele două sportive se va disputa marți, organizatorii urmând să decidă ora și terenul la care avea loc. Simona halep și Su-Wei Hsieh, în vârstă de 33 de ani s-au mai întâlnit de două ori în carieră. Românca s-a impus în primul tur al turneului din 2013 de la Cincinnati, scor 6-7 (5), 6-1, 6-2, în timp ce taiwaneza a câștigat duelul cel mai important, la Wimbledon anul trecut. Atunci, asiatica a câștigat meciul din turul trei, cu scorul de 3-6, 6-4, 7-5. Pentru Simona a venit vremea revanșei în fața lui Hsieh.

Simona Halep la meciul de anul trecut de la Wimbledon cu Su-Wei Hsieh

Halep a scăpat de cea mai periculoasă adversară

Dacă va trece de Su-Wei Hsieh, Simona Halep va juca în optimile de finală cu învingătoiarea meciului dintre franțuzoaica Pauline Parmentier, locul 82 WTA și ajunsă pe tabloul principal din postura de lucky loser, și câștigătoarea întâlnirii dintre slovena Polona Hercog, venită din calificări și locul 60 WTA, și cehoiaca Barbora Strycova, locul 50 WTA.

Simona Halep, care a urcat luni pe locul 7 în clasamentul WTA,  a scăpat de cea mai importantă adversară din turneul de la Eastbourne. Australianca, care a devenit de al 27-lea lider al ierarhiei tenisului feminin după ce s-a impus la Birmingham, s-a retras de la competiția din această săptămână din cauza unei accidentări la braţul drept. Jucătoarea de 23 de ani a anunțat însă că va fi prezentă la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.