Sporturi

Simona Halep, prima reacție despre Anett Kontaveit, adversara din sferturile Australian Open: ”E puternică!”

27.01.2020 | 10:02
Simona Halep prima reactie despre Anett Kontaveit adversara din sferturile Australian Open E puternica
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open 2020 după un succes cu 6-4, 6-4 contra belgiencei Elise Mertens (17 WTA). Pentru campioana de la Wimbledon 2019 urmează acum un duel cu Anett Kontaveit (31 WTA), o jucătoare cu rezultate remarcabile la această ediție de la Melbourne.

Ce spune Halep despre Anett Kontaveit, adversara din sferturile Australian Open: ”E puternică”

Simona Halep a vorbit la conferința de presă de după succesul cu Elise Mertens și despre viitoarea adversară de la Australian Open 2020, Anett Kontaveit.

ADVERTISEMENT

Românca este de părere că jucătoarea din Estonia va fi un nou adversar puternic pentru ea, având în vedere forma acesteia de la Melbourne. Kontaveit a produs una dintre marile surprize în turul 3, eliminând-o pe a 7-a favorită, Belinda Bencic, cu un incredibil 6-0, 6-1.

”Da, am auzit despre acel meci dintre Kontaveit și Bencic. A fost foarte rapid (n.r. 50 de minute). Dar sunt sigură că Belinda nu a fost în cea mai bună formă.

ADVERTISEMENT

A fost un meci bun făcut de Kontaveit. Nu știu dacă am mai jucat cu ea, probabil că da. E o jucătoare puternică, dar eu sunt pregătită de orice meci.

Nu vreau să mă gândesc negativ niciodată. O să încerc să dau totul pe teren. Asta e tot ce am în minte”, a spus Halep la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Kontaveit i-a întors ”serviciul” Simonei: ”Este foarte puternică”

La rândul ei, Anett Kontaveit a avut și ea numai cuvinte mari la adresa Simonei Halep, despre care a spus că este o adversară redutabilă.

”Este o jucătoare extraordinară. Va trebui să joc cel mai bun tenis al meu. Halep are o consistență incredibilă în joc. Joacă foarte bine, se mișcă excelent pe teren. Cu siguranță va trebui să mă ridic și eu la acest nivel, să joc tenisul meu și să fiu agresivă.

ADVERTISEMENT

Simona este așa de puternică, astfel încă cred că va trebui să fac totul perfect pentru, foarte bine, pentru a trece mai departe”, a spus Kontaveit despre româncă.

Halep – Kontaveit, 2-0 la ”directe”

Simona Halep nu a pierdut niciun set la Australian Open 2020, dar nici în duelurile directe cu Anett Kontaveit. Primul lor meci s-a disputat la Miami în 2017. Simona Halep s-a impus atunci cu 6-3, 6-0. Apoi, în același sezon, la Roma, în sferturile de finală, Kontaveit s-a înclinat cu 2-6, 4-6.

ADVERTISEMENT