Sporturi

Simona Halep, prima reacție după calificarea în semifinale la Wimbledon 2019: “Este cel mai bun sezon al meu de iarbă!”

09.07.2019 | 16:51
Simona Halep prima reactie dupa calificarea in semifinale la Wimbledon 2019 Este cel mai bun sezon al meu de iarba

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon după ce a învins-o în două seturi: 7-6, 6-1 pe Shuai Zhang. Chinezoaica a controlat începutul de meci și a avut mingi de 5-1 în prima manșă, dar Halep a reușit să revină și să se impună în tiebreak. Setul secund a fost dominat complet de campioana noastră, care și-a asigurat a doua prezență din carieră în semifinalele de la All England Club. 

Simona Halep, prima reacție după calificarea în semifinale la Wimbledon 2019: “Nu mă uit la meciurile adversarelor”

După meci, Simona Halep a fost foarte fericită și consideră că are destul timp de recuperare până la meciul din semifinale, programat joi: “A fost greu. Primul set am luptat foarte mult. Știam că va lovi cu toată forța. Am mai jucat cu ea și a fost greu pentru mine. Știam că trebuie să fiu puternică. Am energie, mă simt bine, proaspătă, sănătoasă, încrezătoare.

Joc cel mai bun sezon al meu pe iarbă. Nu mă uit la meciurile adversarelor, o să mă pregătesc să fiu gata pentru semifinale. Am timp de recuperare. Vreau să mă bucur de meci”, a spus Halep imediat după succesul cu Zhang.

Simona Halep, prima reacție după calificarea în semifinale la Wimbledon 2019 Este cel mai bun sezon al meu de iarbă!
Simona Halep, prima reacție după calificarea în semifinale la Wimbledon 2019 Este cel mai bun sezon al meu de iarbă!

În semifinalele turneului de la Wimbledon, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei din confruntarea Elina Svitolina – Karolina Muchova. Penultimul act de la Wimbledon se va disputa joi pe Terenul Central.