Sporturi

Simona Halep, prima reacție după calificarea în semifinalele Australian Open: „Am jucat cel mai bun tenis al meu. Mă simt mult mai puternică”. VIDEO

29.01.2020 | 03:22
Simona Halep prima reactie dupa calificarea in semifinalele Australian Open Am jucat cel mai bun tenis al meu Ma simt mult mai puternica VIDEO
ADVERTISEMENT

Simona Halep a reușit calificarea în semifinalele Australian Open, după ce a cedat doar două game-uri în meciul cu Anett Kontaveit. La finalul jocului tranșat în mai puțin de o oră, favorita patru de la Melbourne a recunoscut că a reușit cel mai bun tenis al ei, lucru datorat și formei fizice pe care a căpătat-o în pauza competițională.

Simona Halep este în semifinalele Australian Open

După Jannifer Brady, Harriet Dart, Yulia Putintseva și Elise Mertens, a venit rândul și lui Anett Kontaveit să își treacă numele pe lista jucătoarelor eliminate de Simona Halep la această ediție a Australian Open.

ADVERTISEMENT

Sportiva din România s-a impus, ca și în precedentele runde, în minimum de seturi, și va juca din nou semifinale la Melbourne, ca și în urmă cu două sezoane, când ajungea în finala pierdută cu Caroline Wozniacki.

La finalul meciului cu Anett Kontaveit, Halep declară că a jucat cel mai bun tenis al ei la Melbourne, iar Darren Cahill are o bună parte din meritul pentru traseul excelent reușit la Australian Open în acest an.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc pentru fiecare zi, e o mare plăcere să joc aici. Am jucat cel mai bun tenis al meu și am ajuns în semifinale. M-am simțit foarte bine pe teren, știam cum să joc împotriva ei, am simțit jocul.

Am lucrat mai mult în pre-sezon, m-am concentrat pe ceea ce aveam de făcut, fără pauză, mă simt mult mai puternică decât în trecut. Darren este foarte important pentru mine, am lucrat mult împreună la atitudinea mea, m-a ajutat să devin, în primul rând, o persoană mai bună, apoi o jucătoare mai bună.

ADVERTISEMENT

Australia, după ce l-am cunoscut pe Darren, a devenit a doua mea casă. Am memorii foarte plăcute de aici din 2018, vrea să dau tot ce am la meciul următor și sper să reușesc să ajung din nou în finală.

M-a rănit foarte mult finala pierdută în 2018, cred că am fost prea nervoasă, dar acel meci m-a ajutat să câștig cele două Grand Slam-uri pe care le am”, a declarat Simona Halep.

ADVERTISEMENT

„Merg la cumpărături”

Cu zâmbetul pe buze, Simona recunoaște că nu va urmări meciul dintre Garbine Muguruza și Anastasia Pavlyuchenkova, din care își va afla adversara din semifinale, pentru că își va petrece ziua în magazine, departe cu gândul de tenis.

Nu voi urmări meciul dintre Muguruza și Pavlyuchenkova, merg să mă relaxez, să fac niște cumpărături, de mâine mă gândesc la tenis”, recunoaște Halep.

ADVERTISEMENT