Sporturi

Simona Halep, prima reacție după ce a învins-o pe Lesia Tsurenko. “A fost dificil, chiar dacă scorul nu o arată!”

01.06.2019 | 13:31
Simona Halep prima reactie dupa ce a invinso pe Lesia Tsurenko A fost dificil chiar daca scorul nu o arata

Simona Halep a oferit o primă reacție după ce a reușit să o învingă pe Lesia Tsurenko în turul 3 de la Roland Garros, scor 6-2, 6-1. Deși s-a impus cu ușurință în fața jucătoarei din Ucraina, sportiva noastră susține că a avut un meci dificil și a dezvăluit cum a reușit să se motiveze.

Simona Halep, prima reacție după ce a învins-o pe Lesia Tsurenko

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Paris și susține că se gândește non stop la finala de la Roland Garros 2018, atunci când a reușit să câștige trofeul în fața americancei Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1.

“A fost dificil, chiar dacă scorul nu o arată, a trebuit să fiu foarte concentrată, puternică pe picioare, mă bucur că sunt din nou în optimi aici la Paris. În fiecare zi din viața mea am acea imagine în minte, când am ridicat trofeul câștigătoarei pe acest teren”, a spus Simona Halep la finalul meciului cu Lesia Tsurenko.

Bucuria Simonei Halep la finalul unui meci de la Roland Garros 2019. Sursă foto: hepta.ro
Bucuria Simonei Halep la finalul unui meci de la Roland Garros 2019. Sursă foto: hepta.ro

Simona Halep va juca luni în optimile de la Roland Garros

Aceasta a fost a 8-a victorie obținută de Simona Halep în fața Lesiei Tsurenko din tot atâtea partide disputate împotriva jucătoarei din Ucraina. În optimile de finală de la Roland Garros, sportiva din România se va duela cu învingătoarea dintre Monica Puig (59 WTA) și Iga Swiatek (104 WTA). Duelul din optimi va avea loc luni, la o oră ce nu a fost stabilită deocamdată.

Turneul de la Paris, de categorie Grand Slam, are premii totale în valoare de 23,029,029 de dolari. Pentru că a trecut de Lesia Tsurenko și va participa în optimile de finală de la Roland Garros, Simona Halep va primi 243.000 de euro și 240 de puncte în clasamentul WTA.