Simona Halep

Simona Halep, prima reacție după ce Naomi Osaka și-a concediat antrenorul: ”Eu încă sunt prietenă cu Darren”

13.02.2019 | 13:47
Simona Halep prima reactie dupa ce Naomi Osaka sia concediat antrenorul Eu inca sunt prietena cu Darren

Jucătoarea de tenis Simona Halep a oferit prima reacție după ce japoneza Naomi Osaka a decis să înceteze colaborarea cu antrenorul alături de care a câștigat două turnee de Grand Slam. Noul lider WTA a anunțat marți că s-a despărțit de tehnicianul german Sacha Bajin, decizie luată după ce s-a impus la Australian Open 2019.

”Simt că a fost ceva diferit față de despărțirea mea de Darren, deoarece el a ales să plece pentru a fi alături de familie. Eu încă sunt prietenă cu Darren și avem o relație foarte bună de prietenie. Oricum, este imposibil la acest nivel fără antrenor, ai nevoie de sprijin, de oameni în jurul tău”, a declarat românca în conferința de presă susținută înaintea turneului de la Doha.

Simona Halep este felicitată de Naomi Osaka după victoria obținută în turneul de la Roma
Simona Halep este felicitată de Naomi Osaka după victoria obținută în turneul de la Roma

Simona Halep, prima reacție după ce Naomi Osaka și-a concediat antrenorul: ”Trebuie să existe compatibilitate”

”Cred că este dificil să găsești pe cineva care să te înțeleagă, cu care să ai o relație bună. Antrenorul este cea mai importantă persoană din echipa ta, cu el trebuie să rezolvi anumite lucruri. Trebuie să existe compatibilitate și nu este ușor să găsești persoana potrivită”, a fost reacția Simonei Halep după ce Naomi Osaka a decis să înceteze colaborarea cu antrenorul Sacha Bajin.

Fostul lider mondial s-a despărțit la finalul anului trecut de tehnicianul australian Darren Cahill, iar de curând a ajuns la o înțelegere cu antrenorul Thierry van Cleemput, care o însoțește în această săptămână la turneul de la Doha. Românca a dezvăluit că l-a ales pe belgian, deoarece i-a plăcut foarte mult modul jocul pe care îl are David Goffin, fostul elev al lui Van Cleemput.

Simona Halep va debuta miercuri la turneul de la Doha, ea urmând să o întâlnească în turul doi pe ucraineanca Lesia Țurenko. Partida se va disputa în jurul orei 18:00.