Simona Halep

Simona Halep, prima reacție după eliminarea de la Australian Open! „Nu mă interesează că pierd primul loc”

21.01.2019 | 14:00
Simona Halep prima reactie dupa eliminarea de la Australian Open Nu ma intereseaza ca pierd primul loc

Liderul mondial din circuitul feminin, Simona Halep a oferit prima reacție după eliminarea de la Australian Open! Românca a fost învinsă de Serena Williams, în trei seturi, 1-6, 6-4, 4-6 și a ratat calificarea în sferturile competiției de la Melbourne. Americanca va juca pentru careul de ași în compania Karolinei Pliskova. Între timp, Halep a precizat că nu este supărată pentru înfrângere și că în acest moment al sezonului nu este interesată nici de locul pe care îl ocupă în clasamentul WTA.

„Ținta mea este să joc cât de bine pot în fiecare meci. Locul în clasament nu contează în acest stagiu. Trebuie să muncesc din greu, să ma simt bine sută la sută în fiecare meci. La sfârșitul anului o să me intereseze locul din clasament, o să mă strezez cu acest lucru. Acum nu ma interesează. O să merg acasă, mă voi odihni și mă voi uita la tenis”, a declarat Simona Halep la conferința de presă susținută după partida cu Serena Williams.

Simona Halep, prima reacție după eliminarea de la Australian Open! Halep
Simona Halep a pierdut în trei seturi partida cu Serena Williams

Simona Halep, prima reacție după eliminarea de la Australian Open!

Simona Halep a urcat pentru prima oară pe locul 1 pe 9 octombrie 2017 și a reușit la finalul anului trecut să încheie sezonul în fruntea clasamentului, deși nu a mai participat la Turneul Campioanelor, din cauza accidentării de la spate. O hernie de disc a scos-o din joc pe Halep care și-a luat câteva luni de pauză și a încercat să se recupereze fără să fie nevoită să treacă printr-o intervenție chirurgicală.

A revenit pe terenurile de tenis la Sydney acolo unde a fost învinsă încă din primul tur. A rămas în Australia și a participat la primul turneu de Mare Șlem al anului. La Melbourne, Halep a venit fără antrenor după ce Darren Cahill a anunțat-o la finalul anului trecut că renunță la colaborarea cu ea. Ar putea fi pregătită acum de belgianul Thierry Van Cleemput.  Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini si informatii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

  • 28.145.579 de milioane de dolari a câștigat Simona Halep din tenis