Simona Halep

Simona Halep, prima reacție după eliminarea de la WTA Madrid: ”Mă grăbesc destul de mult”

04.05.2021 | 20:27
Simona Halep, prima reacție după eliminarea de la WTA Madrid: ”Mă grăbesc destul de mult”
Simona Halep a oferit prima reacție după eliminarea de la WTA Madrid și consideră că lipsa de meciuri i-a afectat puțin mentalul și din această cauză a început să se grăbească în timpul jocurilor. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a oferit prima reacție după eliminarea de la WTA Madrid și consideră că lipsa de meciuri i-a afectat puțin mentalul și din această cauză a început să se grăbească în timpul jocurilor.

Campiona noastră a fost învinsă după un meci maraton de Elise Mertens, scot 6-4, 5-7, 5-7, în optkmile de finală ale turneului organizat de Ion Țiriac.

ADVERTISEMENT

Presa internațională a fost surprinsă de eșecul româncei și consideră că aceasta a început destul de lent sezonul de zgură.

Eliminarea de la WTA Madrid, analizată la sânge de Simona Halep

”Cu siguranță aș fi avut nevoie de mult mai multe meciuri, dar a fost cum a fost, cu accidentări, e greu să joc turnee dacă nu sunt sută la sută. Partidele pe care le-am jucat aici însă, la Madrid, mi-au arătat că sunt la un nivel destul de bun”, a declarat ocupanta locului 3 WTA pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

”Nu mi-am pierdut foarte mult din joc, dar mental și ca răbdare un pic se vede, mă grăbesc destul de mult și fac unele greșeli pe care în mod normal nu le-aș face sau în trecut nu le făceam. Trebuie să privesc însă înainte, să văd ce am greșit în meciul acesta și să încerc să fiu mai bună la următorul, însă, da, am în continuare nevoie să fiu pe teren”, a mai spus Simona Halep despre eliminarea de la WTA Madrid.

”Am simțit oboseală în setul al treilea, cred că s-a și văzut, dar vine tot de la meciuri, nu am avut partide strânse anul acesta, grele, în care să pot să-mi depășesc limita. Recuperarea este însă, sper eu, destul de rapidă, masaj, tratament și alergare, pentru că așa își revine corpul”, a continuat ea.

Între Roma și Ronald Garros, Halep va veni acasă

”Bineînțeles că simt lipsa energiei venite de la public, pe care am avut-o mereu aici, mai ales în momentele grele publicul te ajută, cu siguranță. Cred însă că bula în care suntem este un pic apăsătoare, să stai închis în cameră și să nu poți să ieși este destul de greu.

ADVERTISEMENT

Cred că se vede la majoritatea sportivilor că suntem ceva mai nervoși decât eram înainte, încercăm să dăm însă tot ce avem mai bun și sper ca lucrurile să revină la normal pentru că ne este dor de public”, a afirmat Halep.

Simona Halep a vorbit și despre ce o așteaptă în viitorul apropiat: ”Sunt două săptămâni de la Roma până la Roland Garros și o să fie greu să merg la Paris atât de repede. O să vin și pe acasă, trebuie să mă aerisesc, să ies în oraș, să mă plimb, am mai mult de 20 de zile de când stau închisă și este apăsător”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri