Sport

Simona Halep, prima reacție după ieșirea din Top 10 WTA. Ce obiectiv și-a impus: „N-o să fie ușor”

Chiar dacă a ajuns în afara Topului 10 WTA după șapte ani și jumătate, sportiva noastră nu dezarmează. Ba chiar și-a impus un obiectiv extrem de îndrăzneț la revenirea în circuit.
02.08.2021 | 22:08
Simona Halep prima reactie dupa iesirea din Top 10 WTA Ce obiectiv sia impus No sa fie usor
ADVERTISEMENT

Din cauza accidentării suferite în mai, la Foro Italico, Simona Halep s-a văzut nevoită să se retragă de la competițiile importante – Roland Garros, Wimbledon, respectiv Jocurile Olimpice – și să stea, vreme de două luni și jumătate, în afara terenului. Absență care o va costa scump, având în vedere că se va afla, începând de săptămâna viitoare, în afara topului 10 WTA.

Cum nu și-a putut apăra cele 190 de puncte obținute în 2019, la Toronto, noul sezon de hard o va găsi tocmai pe poziția a 13-a. Chiar așa, sportiva noastră simte că nu și-a spus încă ultimul cuvânt.

ADVERTISEMENT

Ba chiar își dorește să revină în elita tenisului mondial, iar primul pas va fi chiar săptămâna viitoare, odată cu startul turneului de la Montreal (Canada). Apoi, pregătirea pentru US Open va continua cu una dintre competițiile sale favorite, cea de la Cincinnati, programată între 16 și 22 august.

Simona Halep nu predă armele după ieșirea din Top 10 WTA

Ies din Top 10 după mulți ani, va fi un obiectiv să reintru. N-o să fie ușor, mă aștept la niște înfrângeri dureroase. A fost o accidentare dificilă, n-am avut până acum ruptură de mușchi.

ADVERTISEMENT

Am dorința de a reveni la nivel înalt. Voi reveni la turneul de la Montreal, vreau să fiu aptă să joc toate cele trei turnee pe hard și să câștig și meciuri dacă se poate.

Aștept să merg în Canada să văd dacă pot să joc. Mă simt bine, dar nu se știe niciodată cu accidentările.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc să fiu sănătoasă, pentru că de câteva luni nu pot să joc, iar după să mă bucur că pot să joc. Mă gândesc la tot sezonul de hard și sper să merg cu încredere”, a declarat Simona Halep, prezentă la Cluj, unde se defășoară Winners Open, singurul turneu WTA din România.

Nu are de gând să se retragă: „ Zvonuri false sută la sută. Nu am renunțat”

În altă ordine de idei, sportiva noastră a ținut să le transmită un mesaj cât se poate de ferm celor care erau convinși că va agăța racheta în cui cu gândul să se dedice exclusiv vieții de familie. Ei bine, zvonurile sunt „false sută la sută”.

ADVERTISEMENT

Nu am renunţat la nimic pe plan profesional. Prioritatea mea este tenisul. Bineînţeles că da, familia mea contează foarte mult.

Nu m-am măritat aşa cum s-a scris. Probabil că o voi face în curând, dar nu dăunează părții profesionale partea mea personală. Aşa că sunt fericită cu ambele”, a subliniat Simona Halep.

ADVERTISEMENT