Simona Halep

Simona Halep, prima reacție după înfrângerea de la Doha! „A fost o săptămână obositoare. Le mulțumesc celor de acasă”. Video

16.02.2019 | 19:57
Simona Halep prima reactie dupa infrangerea de la Doha A fost o saptamana obositoare Le multumesc celor de acasa Video

Simona Halep a oferit prima reacție după înfrângerea de la Doha! Fostul lider mondial a cedat în ultimul act al competiției în fața lui Elise Mertens. Finala a avut nevoie de 3 seturi la capătul cărora Halep s-a recunoscut învinsă. Românca a ținut să le mulțumească organizatorilor, dar și fanilor din tribune și celor de acasă.

„Sincer am vrut să câștig acest frumos turneu. Felicitări Elise, mult noroc pentru viitor, ești o mare jucătoare. Ai avut o săptămână frumoasă. Pentru mine a fost o săptămână obositoare după FED Cup. Mulțumesc tuturor de aici , am venit cu inima deschisă, de aceea poate că joc cel mai bun tenis aici”, a declarat Simona Halep

Simona Halep, prima reacție după înfrângerea de la Doha!

Organizatorii i-au făcut o surpriză Simonei Halep. Astfel, românca a fost invitată să spună la microfon câteva cuvinte în limba natală pentru fanii din tribune. „Vă mulțumesc foarte mult că ați venit și m-ați susținut și celor de acasă le mulțumesc că sunt alături de mine cu sufletul”, a zis Simona Halep în uralele românilor prezenți la Doha.

Deși a ajuns până în ultimul act al competiției, Halep nu are nicio șansă să ajungă lider mondial. Anul trecut românca s-a retras în semifinale la Doha, dar între timp turneul a scăzut în categorie. Cu toate acestea, fostul lider mondial va urca pe locul 2 al clasamentului WTA, beneficiind de sincopele Petrei Kvitova. Urmează turneul de la Dubai, acolo unde totul se joacă la liber. Nici Simona Halep şi nici Naomi Osaka, ocupanta primei poziții, nu au puncte de apărat. Când circuitul intră pe tărâm american locurile se pot inversa. Sportiva din Japonia are de apărat nu mai puțin de 1000 de puncte la Indian Wells. Ideal ar fi ca până atunci, la Dubai, Halep să reușească și alte victorii care să o apropie de locul 1.

  • 34 de finale a jucat Simona Halep în circuitul WTA