Sporturi

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Aliaksandra Sasnovich de la Wimbledon: “Am nevoie de tratament!”

01.07.2019 | 18:29
Simona Halep prima reactie dupa victoria cu Aliaksandra Sasnovich de la Wimbledon Am nevoie de tratament

Simona Halep a câștigat meciul cu Aliaksandra Sasnovich, din primul tur de la Wimbledon, scor 6-4, 7-5. A fost un meci dificil în care campioana noastră a fost nevoită să revină în setul secund de la 2-5, la 7-5. Imediat după meci, românca a fost foarte fericită de victoria împotriva unui adversar incomod. 

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Aliaksandra Sasnovich de la Wimbledon! Ce spune de accidentare

Campioana noastră avea emoții înainte de start la Wimbledon, poate și de acolo explozia de bucurie de la final: “Sunt foarte fericită că am câștigat acest meci, a fost foarte greu. Primul meci din turneu este foarte dificil mereu și știam că ea joacă grozav. Trebuia să fiu concentrată, pozitivă și să pot lupta până la capăt”, a spus Halep, conform site-ului oficial WTA.

La finalul setului 1, la scorul de 5-4, Simona Halep a alunecat și a avut nevoie de un time-out medical. Doctorul i-a bandajat glezna piciorului stâng, iar după meci, sportiva urmează să facă verificări pentru a vedea starea accidentării:

“Trebuie să fac niște verificări, să văd care este starea accidentări. Am alunecat un pic pe teren, nu am putut să controlez și am simțit un pic de durere în spatele genunchiului și la nivelul tălpii. Am nevoie de tratament. Deocamdată am făcut doar o baie cu gheață, nu am avut timp să mă ocup. Simt un pic de durere. Cred că este un pic întins mușchiul din spatele genunchiului, la fel și la călcâiul lui Ahile. Sper că nu este nimic periculos și sper să mă recuperez până la următorul meci. Principalul meu obiectiv este să fiu pozitivă, totul este despre atitudine. Astăzi mi-am demonstrat că pot să lupt până la capăt și să nu cedez. Dacă o să fac asta în fiecare meci pe care-l joc, sunt foarte fericită”, a spus Halep.

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Aliaksandra Sasnovich de la Wimbledon Am simțit o durere în spatele genunchiului
Simona Halep, prima reacție după victoria cu Aliaksandra Sasnovich de la Wimbledon Am simțit o durere în spatele genunchiului

Următorul meci al campioanei noastre este împotriva lui “Miki” Buzărnescu. Este duelul celor mai bine clasate jucătoare din România în ierarhia WTA și al doilea meci direct dintre ele, singura confruntare fiind câștigată de Halep în 2008.