Sporturi

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Azarenka: “Nu mă uit pe tablou. Așa nu am presiune”

05.07.2019 | 19:25
Simona Halep prima reactie dupa victoria cu Azarenka Nu ma uit pe tablou Asa nu am presiune

Simona Halep a învins-o cu 6-3, 6-1 pe Victoria Azarenka în turul 3 de la Wimbledon. A fost cea mai solidă prestație a Simonei Halep de la această ediție a competiției și mai departe va avea o parte de tablou accesibilă, fără jucătoare de top până în semifinale. 

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Azarenka: “Antrenorul meu se ocupă de adversare”

După meci, campioana noastră a declarat că este din ce în ce mai încrezătoare pe iarbă și că nu se uită pe tablou pentru a vedea care sunt următoarele adversare, în acest având mai puțină presiune:

“Nu a fost așa ușor cum arată scorul. M-am simțit bine pe teren. Am jucat un tenis bun. Este greu să joci împotriva Victoriei Azarenka, dar e o senzație plăcută că am câștigat. Am din ce în ce mai multă încredere în mine. Eu nu mă uit la următorul adversar, antrenorul se ocupă de treaba asta. Trebuie să mă relaxez și să joc mai bine în turul următor. Nu mă uit pe tablou, așa nu am atât de multă presiune. Vreau să iau totul meci cu meci, mă simt din ce în ce mai bine pe iarbă”, a spus Halep la finalul meciului.

Simona Halep prima reactie dupa victorie fenomenala cu Victoria Azarenka

Simona Halep prima reactie dupa victorie fenomenala cu Victoria Azarenka

Gepostet von Fanatik.ro am Freitag, 5. Juli 2019

Simona Halep joacă în optimile de finală împotriva învingătoarei din duelul Polona Hercog – Coco Gauff. Dacă va trece și de faza optimilor, Simona Halep ar putea avea un adversar abordabil și în sferturi: Daiana Yastremska sau Shuai Zhang.

Cote Turul Franței 2019! Cine sunt favoriții principali în Le Tour
Cote Turul Franței 2019! Cine sunt favoriții principali în Le Tour

Până acum, Simona Halep le-a eliminat pe rând pe Aliaksandra Sasnovich, Mihaela Buzărnescu și Victoria Azarenka, fostă semifinalistă la All England Club. Meciul următor al Simonei Halep se va disputa luni, în condițiile în care duminică este zi tradițională de pauză la Wimbledon.