Simona Halep, despre meciul cu Zhang din sferturile Wimbledon: “Pot să îmi iau revanșa! E o jucătoare puternică, solidă”

CORESPONDENȚĂ DIN LONDRA
Marian Popovici    Vlad Roşca   
în Tenis
08/07/2019, 20:24
Simona Halep, despre meciul cu Zhang din sferturile Wimbledon: “Pot să îmi iau revanșa! E o jucătoare puternică, solidă” CORESPONDENȚĂ DIN LONDRA
Simona Halep, prima reacție după victoria de la Wimbledon împotriva lui Cori Gauff Pot să îmi iau revanșa!

Simona Halep a câștigat cu 6-3, 6-3 meciul împotriva lui Cori Gauff, din optimile de finală de la Wimbledon. Campioana noastră nu a avut emoții împotriva puștoaicei de 15 ani și a controlat confruntarea de la un capăt la celălalt. În sferturi, campioana noastră va juca împotriva lui Shuai Zhang.


UPDATE, ora 20:25. Simona Halep a vorbit și la conferința de presă despre adversara ei din sferturile de finală. Întrebată despre meciul cu Zhang, campioana noastră a declarat că se va gândi foarte bine la tactică, mai ales că ultimele două confruntări au fost câștigate de chinezoaică:

“Nu aș gândi așa. E o jucătoare puternică, solidă, care lovește mingea bine. Va trebui să joc ce nu-i place mai mult. Mă voi gândi foarte bine la tactică, iar dacă mă voi simți bine pe teren, consider că am o șansă bună”, a spus Halep.


Simona Halep, prima reacție după victoria de la Wimbledon împotriva lui Cori Gauff: “Pot să îmi iau revanșa!”

După meciul cu Cori Gauff, Simona Halep a declarat că se simte foarte bine și și-a adus aminte de următoarea adversară, Zhang reușind să îi administreze două înfrângeri dureroase Simonei în anul 2016: “Sunt foarte fericită că joc din nou în sferturile de finală. Este un turneu special pentru mine. M-am simțit bine. Celor din tribune le-a plăcut meciul.

Nu vreau să mă compar cu anul trecut, a fost cel mai bun, dar vreau să dau tot ce am mai bun pe teren. Principalul meu obiectiv este să mă simt bine pe teren. cu Zhang pot să îmi iau revanșa. M-a bătut de câteva ori, o să lupt până la final”, a spus Halep după meci.

Simona Halep, prima reacție după victoria de la Wimbledon împotriva lui Cori Gauff Pot să îmi iau revanșa!
Simona Halep, prima reacție după victoria de la Wimbledon împotriva lui Cori Gauff Pot să îmi iau revanșa!

Shuai Zhang a câștigat ultimele două meciuri directe cu Simona Halep. Ambele au fost în 2016: la Australian Open, în prima rundă și la Beijing. Românca a obținut singura victorie în 2012 când Simona Halep s-a impus cu 6-1, 6-1.

  • 7 WTA este locul ocupat de Simona Halep 
  • 4 este numărul de ediții la care Halep a ajuns cel puțin în faza sferturilor de finală

 

Închide ×