Simona Halep

Simona Halep, prima reacție după victoria din turul 2 de la WTA Eastbourne: ”Îmi e greu să joc pe iarbă”

Autor: Traian Terzian | 25.06.2019 | 23:19
Simona Halep, prima reacție după victoria din turul 2 de la WTA Eastbourne: ”Îmi e greu să joc pe iarbă”
Simona Halep a oferit prima reacție după victoria lejeră în fața taiwanezei Su-Wei Hsieh, în turul 2 de la WTA Eastbourne

Jucătoarea de tenis Simona Halep a oferit prima reacție după victoria lejeră în fața taiwanezei Su-Wei Hsieh, în turul 2 de la WTA Eastbourne. Fostul lider  mondial a vorbit despre jocul bun practicat, despre greutățile întâmpinate pe iarbă și despre adversara din faza optimilor de finală.

Simona Halep, prima reacție după victoria din turul 2 de la WTA Eastbourne: ”Mă așteptam la un meci mai greu”

”A fost un meci foarte bun. Mă așteptam la un meci mai greu, mai ales că ea mă învinsese anul trecut la Wimbledon, dar și atunci am avut mingi de meci. Am reușit să fac tot ce mi-am propus și la retur și la serviciu. Îmi e greu să joc pe iarbă, nu pot aluneca, de aceea îmi place zgura. Nu pot alerga cum vreau eu. Azi a fost bine, voi lua numai lucrurile pozitive. Plusurile pentru Wimbledon sunt că am avut două meciuri deja și voi mai avea două și mâine (n.r. – miercuri). Cred că și anul trecut a fost o experiență bună la Wimbledon, dar acum am mai multă experiență”, a fost prima reacție a Simonei Halep după victoria din turul 2 de la WTA Eastbourne.

”Eu aleg să joc dublu ca o pregătire pentru simplu. Îmi place să joc cu Raluca, mereu mă simt bine cu ea pe teren. Nu am jucat cu Hercog pe iarbă, dar cred că topspinul ei nu va deranja atât de mult cum a făcut-o pe hard. Sper să mă adaptez la jocul ei și să pot să îmi fac treaba așa cum îmi doresc. Important e să fiu concentrată”, a mai declarat fostul lider mondial pentru Digi Sport.

Simona Halep a învins-o lejer pe Su-Wei Hsieh, scor 6-2, 6-0, în turul secund al turneului de categorie Premier de la Eastbourne. În optimile de finală, românca o va întâlni pe slovena Polona Hercog, meciul urmând să aibă loc miercuri, în jurul orei 16:00.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!