ADVERTISEMENT
Simona Halep

Simona Halep a explicat cum a învins-o pe Putintseva: ”Știam că trebuie să-i atac serviciul” + Marea îmbunătățire din jocul său

Autor: Adrian Baciu | 25.01.2020 | 08:46
Simona Halep a explicat cum a învins-o pe Putintseva: ”Știam că trebuie să-i atac serviciul” + Marea îmbunătățire din jocul său
Simona Halep, primele declarații după calificarea în optimi: ”Știam că trebuie să-i atac serviciul” + Marea îmbunătățire din jocul său. Sursa foto: hepta.ro

Simona Halep și-a continuat drumul către fazele superioare de la Australian Open 2020 printr-o nouă victorie în minimum de seturi. Românca a trecut în turul 3 de Yulia putintseva, scor 6-1, 6-4, și a ajuns din nou în ”optimi”, la fel ca în sezonul trecut. După meci, românca a explicat cheia succesului de sâmbătă și noile puncte forte ale jocului său.

ADVERTISEMENT

Simona Halep explică modul în care a contracarat jocul Yuliei Putintseva

După calificarea în optimile de finală de la Australian Open 2020, Simona Halep a explicat modul în care a evoluat contra jucătoarei Yulia Putintseva.

Românca a dezvăluit că nu a fost surprinsă de jocul acesteia, deși loviturile ei de sub fileu au pus-o în încurcătură, și spune că a încercat să-i contracareze jocul prin atacul serviciului ei.

ADVERTISEMENT

”M-am așteptat să joace așa cum a făcut-o. A jucat mai puternic pe lovitura de dreapta. Știam că trebuie să o atac pe serviciu, să servesc bine pentru că joacă bine la retur. 

Știam că e o jucătoare foarte bună la loviturile de sub fileu. Am fost puțin frustrată pentru că am ajuns la multe dintre ele, le-am pus în teren, dar ea m-a pasat ulterior.

ADVERTISEMENT

Apoi, imediat după mi-am revenit, am fost mai atentă și a fost mai bine pe final”, a spus Halep la conferința de presă.

Ce plusuri au apărut în jocul Simonei: serviciul și venirile la fileu

Simona Halep admite că la această ediție de Australian Open se prezintă cu un serviciu mult mai bun față de alte turnee. De asemenea, româncă spune că jocul său la fileu, unul cunoscut a fi deficitar, este mult îmbunătățit.

ADVERTISEMENT

”Cred că la acest turneu mi-am îmbunătășit foarte mult jocul la serviciu. Nici returul meu nu arată foarte rău.

În același timp, mă duc tot mai des la fileu, lovesc mai multe mingi din acea zonă. Pot spune că e un important pas înainte. Sunt fericită cu jocul meu”, a mai spus Simona în fața presei.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!