Sport

Simona Halep, primele imagini din luna de miere! Cum petrece alături de Toni Iuruc

Simona Halep a ales Bodrum, Turcia, pentru luna de miere. A postat și primele imagini de pe litoralul Mării Egee.
22.09.2021 | 09:43
Simona Halep primele imagini din luna de miere Cum petrece alaturi de Toni Iuruc
ADVERTISEMENT

Simona Halep a avut programată petrecerea de nuntă săptămâna trecută, imediat după încheierea US Open 2021. A fost un eveniment grandios, cu 300 de invitați care le-au fost alături celor doi miri.

La începutul acestei săptămâni, Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere. O denumire un pic forțată, pentru că vacanță care nu va fi atât de lungă pe cât și-ar dori cei doi. Sezonul WTA este în plină desfășurare, iar Simona stă doar o săptămână în Turcia.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, primele imagini din luna de miere, alături de Toni Iuruc. A plonjat de pe yacht în apa Mării Egee

Turneul de la Indian Wells, la începutul lunii octombrie, este prima competiție la care va participa Simona Halep după revenire. De asemenea, și destinația aleasă de Simona Halep a fost oarecum surprinzătoare.

Simona Halep și Toni Iuruc nu a ales o destinație exotică și a mers în Turcia, la Bodrum, o stațiune îndrăgită de mulți turiști români.

ADVERTISEMENT
Simona Halep, în sala de forță

Totuși, imaginile postate pe rețelele de socializare arată că Simona Halep se distrează de minune în Turcia, alături de Toni Iuruc. Cei doi s-au relaxat pe un yacht, până când Simo a ales să plonjeze în apele Mării Egee.

Simona Halep și-a făcut timp și pentru a merge la sala de forță în vacanța de doar o săptămână de la Bodrum

Chiar dacă stă doar o săptămână în Turcia, Simona Halep își face timp și pentru exerciții la sala de forță. Vrea să poate ajunge la cea mai bună formă pentru finalul de sezon.

ADVERTISEMENT

Are nevoie de asta, după ce a căzut pe locul 14 în clasamentul WTA actualizat în această săptămână și va coborî cel puțin încă un loc săptămâna viitoare.

Simona Halep, plonjon în apa Mării Egee

Simona Halep are șanse mari să iasă din top 20 WTA dacă nu va obține rezultate foarte bune pe acest final de sezon. În afară de Indian Wells, mai merge la Kremlin Cup și la Transylvania Open.

ADVERTISEMENT

Doamna Halep Iuruc “în viața de zi cu zi”, dar nu și la tenis. Ce spune despre programul din următoarea perioadă

Simona Halep a precizat că numele ei nu se va schimba pentru turneele de tenis, chiar dacă în viața de zi cu zi devine doamna Halep Iuruc. Întrebată dacă se gândește să aibă un copil în următorii 2-3 ani, Simona Halep a răspuns: “Dacă joc tenis, nu are cum”

 “O să plec câteva zile, nu pot să îi spun lună de miere, va fi o săptămână de miere probabil. Vreau să mă detaşez puţin pentru că a fost o emoţie destul de mare şi un stres.

Îmi doresc să mă şi odihnesc pentru că urmează trei turnee importante. La tenis nu se va schimba nimic, voi fi în continuare Simona Halep ca şi până acum, însă în viaţa de zi cu zi şi în general voi fi Simona Halep Iuruc”, declara Simona Halep la scurt timp după petrecerea de nuntă.

ADVERTISEMENT