Simona Halep

Simona Halep primește “Crucea Sfântului Apostol Andrei” din partea Arhiepiscopiei Tomisului

06.11.2018 | 09:48
Simona Halep primeste Crucea Sfantului Apostol Andrei din partea Arhiepiscopiei Tomisului
ADVERTISEMENT

Simona Halep are parte în sfârșit de vacanță, dar nu pune punct premiilor primite. Astfel, cea mai bună jucătoare de tenis a lumii este răsplătită de Arhiepiscopia Tomisului, cu “Crucea Sfântului Apostol Andrei”.  Conform comunicatului oferit de reprezentanții lăcașului de cult, gestul este menit să pună în valoare personalitatea excepțională a tinerei sportive din Constanța și răsplătește modelul de dăruire și credință pe care Simona Halep îl aduce în atenția publicului, prin performanțe deosebite în lumea sportului.

Premiul Arhiepiscopiei vine la doar o zi după ce Simona Halep a primit titlul de ambasador al Universităţii Ovidius din Constanţa, jucătoarea de tenis fiind de altfel prima personalitate care a fost răsplătită cu această distincţie. Este o onoare foarte mare pentru mine să fiu prezentă aici şi să primesc această distincţie, este deosebită, specială. Bineînţeles am primit foarte multe premii şi am câştigat în tenis, dar această distincţie este specială, diferită şi vreau să mulţumesc facultăţii pentru acest moment deosebit. Sunt onorată să fi făcut parte din această universitate, aici am crescut, a fost un drum lung, greu, dar plin de emoţii, emoţii frumoase şi nu regret tot ceea ce a fost pe parcursul acestui drum chiar dacă au fost momente grele”, a spus Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Simona Halep primește “Crucea Sfântului Apostol Andrei” din partea Arhiepiscopiei Tomisului

Simona Halep a avut un an 2018 excepțional. Româncă și-a păstrat prima poziție în clasamentul WTA și a reușit să-și adjudece în premieră și primul titlu de Grand Slam. Halep a învins-o în finala de la Roland Garros pe Sloane Stephens. Mai mult de atât, Halep a fost desemnată, în mod oficial, de către WTA drept cea mai bună jucătoare de tenis a anului. “Sunt bucuroasă de ceea ce s-a întâmplat anul acesta, m-am întors cu drag acasă şi abia aştept să mă odihnesc, să am o vacanţă frumoasă. Cu siguranţă a fost cel mai bun an al meu. Urmează o vacanţă şi o recuperare la spate, pentru că trebuie să mă fac bine”, a spus Halep

  • 18 titluri WTA a câștigat în întreaga carieră Simona Halep