Simona Halep

Video&foto. Simona Halep a ajuns în Thailanda! Primire de gală pe aeroportul din Bangkok

Simona Halep a ajuns în Thailanda, acolo unde va participa la un turneu demonstrativ. Jucătoarea de tenis din România a fost asaltată de fani încă din momentul în care a ajuns în ţara asiatică.
21.12.2017 | 16:52
Videofoto Simona Halep a ajuns in Thailanda Primire de gala pe aeroportul din Bangkok

Simona Halep va disputa un turneu demonstrativ în Thailanda, alături de Johanna Konta, Karolina Pliskova şi Jelena Ostapenko. Numărul 1 mondial din ierarhia WTA a avut parte de o primire pe cinste în aeroportul din Bangkok. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Liderul mondial a oferit primele declaraţii după ce a ajuns în Asia, Simona Halep declarându-se încântată că va juca pentru prima dată în carieră în Thailanda. Simona Halep a precizat că va vizita câteva locuri din Thailanda, după ce se va termina turneul demonstrativ.

Când joacă Simona Halep primul meci de la turneul demonstrativ

Sunt foarte emoţionată să fiu aici pentru prima oară. Am auzit multe lucruri frumoase despre Thailanda, am câţiva prieteni care au venit deja aici şi au spus că sigur vor reveni. Sunt foarte fericită să fiu aici, sigur voi vizita Hua Hin şi toate locurile frumoase pe care le aveţi aici”, a declarat Simona Halep pe aeroport.

Simona Halep se va duela sâmbătă, de la ora 13:00, în prima semifinală, cu Johanna Konta. Câştigătoarea acestui meci o va întâlni în finală pe învingătoarea din partida Karolina Pliskova-Jelena Ostapenko. Ultimul act se va disputa duminică, când va avea loc şi finala mică.