Sport

Simona Halep, primire de gală la sosirea la Toronto: ”Te aplaudăm și de data aceasta!”

Simona Halep continuă pregătirile pentru US Open 2022 și va juca săptămâna viitoare la WTA Toronto, iar gazdele canadiene i-au pregătit o primire impresionantă.
06.08.2022 | 19:29
Simona Halep primire de gala la sosirea la Toronto Te aplaudam si de data aceasta
Simona Halep continuă pregătirile pentru US Open 2022 și va juca săptămâna viitoare la WTA Toronto, iar gazdele canadiene i-au pregătit o primire impresionantă. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Fostul lider mondial a ajuns la Toronto după ce s-a văzut nevoită să abandoneze în turul 2 la WTA Washington din cauza problemelor medicale apărute pe fondul căldurii.

Primire impresionantă pentru Simona Halep la Toronto

După câteva zile de odihnă, Simona Halep a zburat spre Toronto, acolo unde va juca săptămâna viitoare la Rogers Cup, iar organizatorii competiției i-au aranjat o primire în stil de mare campioană.

ADVERTISEMENT

Românca a fost așteptată în camera de hotel cu un superb buchet de flori, cu fructe de pădure, cu dulciuri puse pe un teren de tenis în miniatură, dar și cu un mesaj special scris de mână.

”Simona, bine ai venit! Te aplaudăm și de data aceasta!”, e bilețelul pe care gazdele l-au pregătit pentru campioana noastră. Halep a făcut o poză cu toate acestea și a postat-o pe rețelele de socializare cu mesajul: ”Super fericită să fiu aici”.

ADVERTISEMENT

Simona Halep primire Toronto

Turneul de la Toronto, din categoria WTA 1000, se va desfășura în perioada 8-14 august. Simona Halep este dublă câștigătoare la Rogers Cup, în 2016 după o finală cu Madison Keys și în 2018 după un ultim act pasionant cu Sloane Stephens, ambele ediții având însă loc la Montreal.

S-a antrenat pe caniculă în România

După ce va participa la turneul de la Toronto, dubla câștigătoare de Grand Slam va reveni în SUA, pentru a participa la WTA Cincinnati, competiție care se va desfășura între 15 și 21 august și unde Halep va fi a 16-a favorită de pe tabloul principal.

ADVERTISEMENT

După Cincinnati, Simona, care a dezvăluit adevăratul motiv pentru despărțirea de Darren Cahill, va face pauză timp de o săptămână și va intra în focuri pentru ultimul obiectiv important din acest an. În intervalul 29 august – 11 septembrie, sportiva de pe locul 16 WTA va fi prezentă la US Open.

Conștientă de temperaturile extrem de ridicate care o așteaptă peste Ocean, Simona Halep s-a antrenat pe caniculă și în România. Cu puțin timp înainte să debuteze în sezonul de hard, fostul lider WTA a postat pe rețelele de socializare imagini din timpul unei ședințe de pregătire în curtea propriei case de la Snagov.

ADVERTISEMENT

Antrenamentul a avut loc în mijlocul zilei, în perioada în care sudul României a fost pârjolit de temperaturile extrem de ridicate.

ADVERTISEMENT
Tags: