Sporturi

Simona Halep, primul antrenament la Wimbledon 2019! De ce nu a participat la petrecerea WTA

29.06.2019 | 19:47
Simona Halep primul antrenament la Wimbledon 2019 De ce nu a participat la petrecerea WTA

Simona Halep a ajuns vineri seara la Londra, după un turneu istovitor la Eastbourne, acolo unde a fost eliminată în sferturile de finală de Angelique Kerber. Sportiva noastră a susținut sâmbătă, de la ora 19:00, primul antrenament pe iarba de la Wimbledon.

Simona Halep, primul antrenament la Wimbledon 2019!

Obosită după turneul de la Eastbourne, Halep a preferat să se odihnească și nu a participat la petrecerea organizată aseară de WTA pentru turneul de la Wimbledon. Astăzi a răspuns prezent însă la antrenamentul de după-amiază și a început pergătirea jocului cu Aliaksandra Sasnovich, programat în cursul zilei de luni. Echipa FANATIK este prezentă la Londra și vă oferă imagini de la antrenamentul Simonei.

Așa cum s-a întâmplat în toată Europa, nici Londra nu a fost ocolită de valul de căldură, iar sâmbătă am avut parte de temperaturi de 34 de grade Celsius în Marea Britanie. De mâine însă, temperaturile vor fi mai mici de 25 de grade Celsius, astfel că vremea se anunță una perfectă pentru tenis, cel puțin în primele zile de turneu.

Simona Halep, primul antrenament la Wimbledon 2019
Simona Halep, primul antrenament la Wimbledon 2019

Simona Halep nu se simte deloc bine pe iarbă. A disputat o singură finală în întreaga carieră pe această suprafață. La Wimbledon a ajuns cel mai departe în semifinale, însă această performanță venea în urmă cu cinci ani. La precedentele două ediții, Halep a fost eliminată în primul tur și în turul 3. De altfel, Simona a recunoscut recent într-un interviu că nu-i place să joace pe iarbă, însă consideră că a făcut progrese în ultimul an.

Simona Halep nu a câștigat niciun turneu în 2019, cel mai aproape fiind la Doha și la Madrid, unde are finale pierdute. La turneele de Mare Șlem a dezamăgit. A ieșit în optimi la Australian Open, iar la Roland Garros, turneul său preferat, a fost eliminată în sferturi de o puștoaică în vârstă de numai 17 ani, Amanda Anisimova.