Sporturi

Simona Halep, primul antrenament la Wuhan! Video. Cum s-a mișcat românca

20.09.2018 | 23:34
Simona Halep primul antrenament la Wuhan Video Cum sa miscat romanca

Simona Halep a ajuns joi la Wuhan, după o escală și la Moscova, și nu pierde deloc timpul. Chiar dacă era obosită după drumul lung, românca a decis că este neapărat nevoie să iasă și pe terenul de tenis pentru antrenament. Liderul mondial nu a jucat încă nici măcar o partidă oficială în luna septembrie și va trebui să mai aștepte până marți, 25 septembrie, pentru debutul la competiția de categoria Premier 5.

Chiar dacă vine după o vacanță prelungită și, în plus, petrecuse foarte multe ore în avion, Simona Halep s-a mișcat foarte bine la antrenamentul efectuat pe terenul central de la Wuhan. Timp de mai bine de o oră, românca a încercat să lovească decisiv, nu s-a ferit să facă risipă de efort și a dat de înțeles că a reușit să treacă peste unele probleme medicale pe care le-a avut în acest sezon.

Simona Halep se antrenează la Wuhan, Caroline Wozniacki se face de râs la Tokyo

La Wuhan, turneu din categoria Premier 5, Simona Halep va fi pentru prima dată cap de serie numărul unu. Este a cincea participare a româncei la turneul din Asia, din tot atâtea ediții organizate. Doar că rezultatele au cam lipsit pentru Halep. 2016 este anul care a adus cea mai bună performanță a româncei. Accederea în semifinale. În rest, o singură victorie a mai obținut Simo, la ediția din 2015, când trecea de Pavlyuchenkova.

În 2017, Simona Halep a fost învinsă chiar de la partida de debut, de Daria Kasatkina. Tocmai din acest motiv, românca poate aborda mult mai relaxată competiția de nivel Premier 5. Nu poate pierde puncte, iar eliminarea danezei Caroline Wozniacki, la primul ei meci jucat la Tokyo, îi asigură Simonei Halep un avans și mai mare în clasamentul WTA care va fi oficializat în cursul zilei de luni. Kerber, care s-a retras de la turneul din Japonia, pierde și ea puncte în ierarhia pe 2018.