Simona Halep

Simona Halep, primul antrenament pe zgura de la Madrid! Cum a apărut fostul lider mondial: “Mă simt ca acasă” VIDEO

01.05.2019 | 19:26
Simona Halep primul antrenament pe zgura de la Madrid Cum a aparut fostul lider mondial Ma simt ca acasa VIDEO

Jucătoarea de tenis Simona Halep a ajuns miercuri la Madrid și a efectuat deja primul antrenament pe zgura din capitala Spaniei. Turneul de categorie Premier Mandatory patronat de Ion Țiriac, care are premii în valoare totală de 7.021.128 de dolari se va desfășura în perioada 4-11 mai, iar fosylk lider mondial are de apărat 215 puncte după sfertul de finală jucat anul trecut. Românca a postat şi un mesaj pe Instagram: “Bucuroasă că m-am întors. Mă simt ca acasă. Un turneu special” 

Simona Halep, primul antrenament pe zgura de la Madrid

Simona Halep a apărut alături de staful său la primul antrenament pe zgura de la Madrid. Campioana noastră a fost îmbrăcată într-un tricou de culoare vișinie cu numele sponsorului pe el și cu un șot negru. După ce și-a salutat fanii prin intermnediul camerei care o filma, Halep s-a concentrat pe ședința de pregătire și a arătat că este pregătită să triumfe pentru a treia oară în capitala Spaniei, după succesele din 2016 și 2017.

Fostul lider mondial a plecat în această dimineață din România, iar pe Aeroportul Henri Coandă a surprins pe toată lumea cu o pereche specială de adidași. Simona Halep a purtat o pereche de încălțări de la firma Gucci, un model care imită aspectul de „murdar”, dar care costă nu mai puțin de 790 de euro. Ea a anunțat că este pregătită pentru sezonul de zgură, dar știe că urmează o perioadă foarte grea.

Simona Halep cu trofeul câștigat la Madrid în 2017
Simona Halep cu trofeul câștigat la Madrid în 2017

Simona Halep are un nou kinetoterapeut

Simona Halep a plecat la Madrid alături de un nou kinetoterapeut, Bogdan Covrig, care l-a înlocuit pe Andrei Cristofor, fostul jucător al Rapidului care s-a ocupat de recuperarea fizică a jucătoarei de tenis în ultimul an de zile. Covrig a mers pentru prima oară alături de fostul lider mondial la Rouen, acolo unde selecționata României a ratat calificarea în ultimul act al Fed Cup, după ce a fost învinsă de Franța.

Fostul lider mondial ar fi trebuit să participe săptămâna trecută la turneul de la Stuttgart, dar s-a retras după ce a resimțit dureri la șold după întâlnirea cu Franța din semifinalele Fed Cup. Simona Halep a decis să-și ia o săptămână de pauză și a revenit în România, petrecând alături de familie sărbătorile de Paște. Cu această ocazie, ea le-a transmis un mesaj fanilor.