Simona Halep

Simona Halep, principala favorită la WTA Dubai! Kim Clijsters a primit wild card și revine în tenis

09.02.2020 | 10:10
Simona Halep principala favorita la WTA Dubai Kim Clijsters a primit wild card si revine in tenis
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep va fi principala favorită la WTA Dubai, turneu de categorie Premier, care se va desfășura în perioada 17-22 februarie.


UPDATE, 9 februarie, ora 10:11 / Kim Clijsters a anunțat că va reveni în tenis la turneul de la Dubai, acolo unde a primit un wild card din partea organizatorilor. Belgianca își anunțase revenirea pentru săptămâan viitoare, la competiția de la Acapulco, dar a acceptat invitația de a juca în capitala Emiratelor Arabe Unite.

ADVERTISEMENT


Simona Halep, principala favorită la WTA Dubai

Aflată pe locul doi în clasamentul WTA, Simona Halep a devenit principala favorită de la WTA Dubai, după ce liderul mondial, australianca Ashleigh Barty a anunțat că nu va participa la competiția din Emiratele Arabe Unite.

Românca a revenit acasă după ce a ajuns până în semifinalele Australian Open și se pregătește pentru turneele care vor avea loc în luna februarie în zona Golfului. Halep a anunțat că va juca la Dubai și apoi la Doha.

ADVERTISEMENT

Capii de serie de la Dubai

De retragerea lui Ashleigh Barty a beneficiat chinezoaica Qiang Wang, care a prins astfel tabloul principal la turneul de la Dubai, dotat cu premii în valoare totală de 2.529.740 de dolari. De la WTA Dubai vor mai lipsi alte două jucătoare din Top 10, Serena Williams și Naomi Osaka

În absența australiencei, Simona Halep va fi cap de serie numărul 1 la Dubai Duty Free Tennis Championships. Favoritele competiției din Emiratele Arabe Unite sunt următoarele:

ADVERTISEMENT
  • 1. Simona Halep
  • 2. Karolina Pliskova
  • 3. Elina Svitolina
  • 4. Belinda Bencic
  • 5. Bianca Andreescu
  • 6. Sofia Kenin
  • 7. Kiki Bertens
  • 8. Aryna Sabalenka

Halep, puncte multe de apărat în februarie

Competiția din capitala Emiratelor Arabe Unite face parte din categoria Premier și se va desfășura în perioada 17-22 februarie. Halep a câștigat turneul în 2015, iar anul trecut a fost eliminată în sferturi de viitoarea campioană, Belinda Bencic.

ADVERTISEMENT

Românca are de apărat o zestre importantă de puncte, dar are şanse să se menţină pe locul 2 WTA. FANATIK îţi prezintă câte puncte au de apărat jucătoarele din top 10 WTA în cea de-a doua lună a anului.

Halep se bucură de zăpadă

După perioada încărcată din Australia, acolo unde a evoluat la Adelaide și la primul Grand Slam al anului de la Melbourne, Simona Halep se relaxează în România. Noul număr 2 mondial își petrece aceste zile alături de cea mai mare admiratoare a sa, nepoțica Tania.

Simona Halep își petrece ultimele zile de vacanță înainte de reluarea întrecerilor din circuitul WTA într-o atmosferă hibernală. Semifinalista de la Australian Open 2020 se bucură în aceste zile de prima zăpadă căzută în această iarnă la București.

ADVERTISEMENT