Simona Halep

Simona Halep, probleme de sănătate înainte de WTA Madrid 2019: “Am răcit în avion!” Video

03.05.2019 | 15:18
Simona Halep probleme de sanatate inainte de WTA Madrid 2019 Am racit in avion Video

Simona Halep are probleme de sănătate înainte de WTA Madrid 2019. Vineri, jucătoarea de tenis de 27 de ani şi-a aflat adversara din primul tur al turneului din capitala Spaniei şi a susţinut o conferinţă de presă cu această ocazie. La WTA Madrid 2019, în runda inaugurală, Simona Halep va întâlni o jucătoare venită din calificări.

Simona Halep, probleme de sănătate înainte de WTA Madrid 2019: “Cred că o să-mi revin în două zile”

Simona Halep a vorbit despre problemele de sănătate care au apărut înainte de WTA Madrid 2019. Sportiva a anunţat că a răcit în avion, în drumul spre Spania, dar a susţinut că speră să-şi revină cât mai repede. În plus, numărul 3 mondial a declarat că abia aşteaptă să joace pe zgură, suprafaţa pe care se simte cel mai bine.

“Am avut o pauză, mi-am încărcat bateriile în această vacanţă scurtă. Am răcit în avion, dar cred că o să-mi revin în două zile. Abia aştept să joc pe zgură, aici mă simt cel mai bine”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep, nevoită să se retragă de la WTA Stuttgart 2019

După meciul cu Franţa, din semifinalele Fed Cup, Simona Halep s-a resimţit, aceasta acuzând dureri după ce a căzut în confruntarea cu Caroline Garcia. Din acest motiv, dar şi din cauza epuizării, românca s-a retras de la turneul WTA Stuttgart 2019, unde ar fi trebuit să debuteze în actualul sezon de zgură.

“M-am accidentat la meciul cu Garcia de la FedCup, când am căzut. Am simţit o durere la şold. Dacă nu sunt aptă sută la sută, nu vreau să intru pe teren. Sunt şi epuizată mental, pentru că am dat totul în acel meci. Am fost foarte tristă în ultimele două zile. Am mai trecut prin astfel de momente, dar acum am nevoie de relaxare şi recuperare”, a susţinut Simona Halep.

Tags: