Sporturi

Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea de la Miami. Pauză de trei săptămâni, Fed Cup și „sezonul de zgură”

29.03.2019 | 07:13
Ce urmeaza pentru Simona Halep dupa eliminarea de la Miami Pauza de trei saptamani Fed Cup si sezonul de zgura

Simona Halep a pierdut în semifinalele turneului de Masters 1000 de la Miami, scor 5-7, 1-6, în fața cehoaicei Karolina Pliskova. Halep nu a reușit astfel să ajungă din nou pe primul loc mondial și va lua o pauză de trei săptămâni până când va reveni din nou pe terenul de tenis.

Simona Halep revine la Fed Cup, la duelul dintre Franța și România

Primele meciuri pe care le va juca Simona Halep vor fi cele din semifinala de Fed Cup dintre Franța și România. Halep este prima rachetă a naționalei noastre și a fost convocată alături de Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu și Raluca Olaru. Duelul cu Franța se va juca în deplasare, la Rouen, în perioada 20-21 aprilie.

După Fed Cup, Simona Halep va merge la turneul WTA de la Stuttgart, acolo unde și-a anunțat prezența încă de la începutul lunii martie. Turneul se desfăşoară în perioada 22-28 aprilie, iar Simona are de apărat un sfert de finală, după înfrângerea suferită anul trecut în fața lui Coco Vandeweghe.

Ce urmează pentru Simona Halep după Miami
Ce urmează pentru Simona Halep după Miami

Simona Halep a anunțat prezența la Madrid, va merge probabil și la Roma

După Stuttgart, Halep mai ia o pauză de o săptămână pentru ca apoi să revină în focurile zgurii, la Madrid. Turneul din acest an din capitala Spaniei se desfășoară în perioada 6-13 mai. De-a lungul carierei, Simona Halep s-a impus de două ori la turneul de la Madrid, în 2016 şi 2017. În 2018, Simona a pierdut în sferturi, tot în fața Karolinei Pliskova. Pe tabloul principal de la Madrid vor mai fi prezente Mihaela Buzărnescu și româno-canadianca Bianca Andreescu.

După Madrid, cel mai probabil va urma și turneul de la Roma, unde Halep nu și-a anunțat încă prezența. Apoi, Simona va începe cursa pentru a-și apăra trofeul de grand slam de la Roland Garros, care se va desfășura în acest an în perioada 26 mai – 10 iunie.

Tags: