ADVERTISEMENT
Sport

Simona Halep, pusă pe glume la Wimbledon. Ce a făcut numărul trei WTA. Foto

Simona Halep e pusă pe șotii la Londra, iar numărul trei mondial se află într-o stare psihică bună înainte de debutul turneului de Mare Șlem care va avea loc pe data de 27 iunie
Autor: Bogdan Ciutacu | 23.06.2021 | 00:19
Simona Halep, pusă pe glume la Wimbledon. Ce a făcut numărul trei WTA. Foto
Simona Halep, pusa pe glume la Wimbledon. Ce a facut numarul trei WTA. Foto

Numărul trei mondial a fost întâmpinată la Londra ca o mare campioană și a primit un cadou special, care să o facă să uite că s-a retras de la turneul din Germania de la Bad Homburg.

ADVERTISEMENT

Simona s-a logodit cu Toni Iuruc înainte de plecarea la Wimbledon și încearcă să se bucure de fiecare moment în parte, mai ales că a lipsit o perioadă destul de lungă de pe terenul de tenis.

Simona Halep e foarte binedispusă la Londra. Cum i-a distrat pe fanii de pe instagram

Simona Halep are chef de glume la Wimbledon, ceea e o veste bună și arată că se află într-o stare bună de spirit, în ciuda problemelor pe care le-a avut în ultimul timp și a presiunii că ar putea „retrograda” din top zece pentru prima oară după mulți ani.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Jucătoarea noastră s-a amuzat pe seama unui afiș cu ea din complexul de la Wimbledon, din 2019 când a câștigat marea finală împotriva Serenei Williams. Simona a pus masca la gura „afișului”, pentru a semnala restricțiile de la Londra și din lumea întreagă, cauzate de pandemia de coronavirus: „Masca la gură, Simo”, a scris sportiva pe pagina sa oficială de instagram.

Postarea a devenit în scurt timp virală și a primit zeci de mii de aprecieri într-un timp foarte scurt. Halep s-a fotografiat și pe arena centrală de la Wimbledon, unde s-a încoronat campioană absolută în 2019, în timp ce anul trecut turneul de Mare Șlem nu s-a disputat din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Ce a spus Simona Halep înainte de Wimbledon

Simona Halep a oferit un interviu înainte de plecarea la Londra în care a vorbit despre participarea la Wimbledon din postura de deținătoare a titlului de Mare Șlem: „Abia aştept. Sunt foarte încântată că voi merge la Wimbledon în calitate de deţinătoare a trofeului. Am avut această experienţă la Roland Garros, unde am mers cu trofeul, alături de Rafa Nadal.

A fost un moment deosebit şi cred că la Wimbledon va fi diferit din cauza pandemiei. Sunt mai multe restricţii, dar o să fie plăcut să fiu acolo cu trofeul. Nu schimb nimic”, a spus sportiva pentru Eurosport.

ADVERTISEMENT

Simona se apropie ușor-ușor de momentul retragerii și vrea să se bucure de fiecare meci și turneu în parte, pe care acum îl privește ca pe oportunitate: „Încerc să privesc fiecare turneu ca pe o nouă oportunitate, pe ceva nou. Bineînţeles că amintirile frumoase rămân, ai mai multă încredere când mergi în acelaşi loc. Dar fiecare meci la acest nivel este foarte greu”, a mai explicat Halep.

Simona Halep e doar pe locul 29 în clasamentul WTA Race

Dacă în plină în pandemie Simona Halep a reușit să câștige patru turnee consecutive în 2020, în acest an numărul trei WTA nu a jucat nici măcar o finală! Astfel, jucătoarea a căzut pe locul 29 în clasamentul WTA Race, în care se iau în calcul strict rezultatele obținut în anul calendaristic 2021.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, Simona a fost depășită până și de „rivala” Sorana Cîrstea. Clasamentul WTA Race trebuie luat în calcul deoarece în funcție de acesta se vor stabili jucătoarele calificate la Turneul Campioanelor, care anul trecut nu s-a mai disputat.

Nici casele de pariuri nu mai au încredere foarte mare în capacitatea Simonei Halep de a câștiga un turneu de magnitudinea unuia precum cel de la Wimbledon. Sportiva noastră are o cotă uriașă să ridice trofeul deasupra capului în acest an: 21,00, mai ales că nu a mai jucat niciun meci oficial de pe 12 mai și nu a apucat să joace la niciun turneu pe iarbă înainte de Wimbledon.

ADVERTISEMENT
  • 27 iunie – 10 iulie e perioada în care se va desfășura turneul de Grand Slam de la Wimbledon, iar calificările au început deja
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1