Simona Halep

Video. Continuă visul american! Halep trece de Wang şi e în sferturi

Simona Halep este în sferturi la Indian Wells după ce a trecut de Qiang Wang în minimum de seturi, scor 7-5, 6-1.
13.03.2018 | 23:48
Video Continua visul american Halep trece de Wang si e in sferturi

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Indian Wells, după 7-5, 6-1 cu Wang, şi o va înfrunta pe Petra Martic, 51 WTA, pentru un loc în semifinale. 

“Ştiam că va fi greu, ne-am antrenat împreună acum două zile şi m-a învins. Eram pregătită, ştiam ce trebuie să fac. E mereu minunat aici, mă bucur mult că am câştigat în trecut. Şi publicul e fantastic. Ţin minte că abia am putut să ridic trofeul. Mă bucur că m-am calificat, sper ca în sferturi să joc mai bine decât azi”, a declarat Halep. 

6-1. Meci Halep.

 

5-1. Simona îşi face serviciul.

4-1. Din nou break Halep.

3-1. Wang întrerupe seria.

3-0. Un nou break, Halep face şase game-uri la rând după intrarea lui Cahill.

2-0.Din nou îşi face serviciu.

1-0. Halep începe cu break şi setul doi.


7-5. Halep îşi face serviciul cu emoţii şi câştigă primul set.

 

6-5. Break reuşit de Simona.

 

5-5. Simona, game la zero.

4-5. Wang îşi face serviciul. Darren Cahill intră pentru a discuta cu jucătoarea noastră. Detalii aici

4-4. Din nou break şi pentru Wang.

4-3. Break la zero pentru Simona.

 

3-3. Simona îşi pierde şi ea serviciul.

3-2. Simona fructifică prima minge de meci a meciului.

2-2. Simona, game la zero.

1-2. În continuare fără mingi de break în acest meci.

1-1. Halep face game tot la 30.

0-1. Wang ia game-ul la 30.

 

Update / Principala rivală pentru locul 1 mondial a Simonei Halep a spus că nu se gândeşte la numărul 1. “Ca să fiu sinceră, nici nu mă interesează locul 1. M-ar interesa dacă aş fi în situaţia asta la sfârşitul anului. În acest moment, locul 1 WTA nu e un obiectiv. Eu încerc să câştig fiecare meci şi turneul. Doar asta am în cap”, a mărturisit Wozniacki.

Update / Simona Halep va juca astăzi pentru un loc în sferturi, împotriva chinezoaicei Qiang Wang. Partida este prima programată pe terenul 1 şi va începe de la ora 20:00. O oră de start cu siguranţă pe placul românilor care vor să urmărească partida.


Simona Halep s-a calificat în optimi la Indian Wells după un meci plin de dramatism, contra americancei Caroline Dolehide, scor 1-6, 7-6 (3), 6-2. A fost mult mai simplu pentru adversara Simonei din optimi să ajungă în această fază a competiţiei. Wang i-a lăsat doar trei game-uri Kristinei Mladenovic, scor 6-1, 6-2.

La fel cum s-a întâmpla şi în cazul adversarei din turul trei, americanca Dolehide, Simona Halep înfruntă din nou o adversară pe care nu o cunoaşte. Românca nu a mai jucat împotriva lui Wang şi va trebui să îi afle secretele. Chinezoaica are un serviciu foarte bun şi se deplasează bine în teren.

Simona Halep – Qiang Wang LIVE STREAM Indian Wells optimi. Traseu facil pentru Simona

Simona Halep – Qiang Wang LIVE STREAM Indian Wells optimi. Cea mai bună clasare a carierei pentru Wang a fost locul 44, la începutul acestui an. Totuşi, deja se poate spune că a făcut turneul vieţii la Indian Wells. A trecut deja de trei jucătoare cu o cotă mai bună, ca Bacsinszky, Mertens şi Mladenovic. A mai jucat optimi şi la Dubai, fiind eliminată în trei seturi de Svitolina.

Simona Halep – Qiang Wang LIVE STREAM Indian Wells optimi. Pentru Simona Halep, parcursul spre fazele superioare a fost facilitat de numeroasele surprize de până acum din turneu. Dacă trece de Wang, va juca în sferturi cu învingătoarea dintre Vondrousova şi Martic. Iar Karolina Pliskova, o victimă clasică pentru Simona, este cea mai bine cotată dintre posibilele adversare în semifinale.