Sport

Simona Halep, înfrângere dureroasă la Roland Garros! Românca s-a confruntat cu probleme medicale şi este eliminată de Qinwen Zheng

Simona Halep a fost eliminată în turul doi de la Roland Garros, după ce a fost învinsă în trei seturi de Qinwen Zheng: 6-2, 2-6, 1-6. Românca s-a confruntat cu probleme medicale.
26.05.2022 | 17:42
Simona Halep infrangere dureroasa la Roland Garros Romanca sa confruntat cu probleme medicale si este eliminata de Qinwen Zheng
Simona Halep, consultată de doctor la Paris
ADVERTISEMENT
26-05-2022
14:06

Qinwen Zheng, la final: "A fost cea mai bună prestaţie a mea"

Qinwen Zheng, vizibil emoţionată după victoria cu Simona Halep: “A fost cea mai bună prestaţie a mea şi sunt foarte bucuroasă de modul în care am jucat. Este extraordinar. Când am fost junioară am jucat aici şi este extraordinar să pot să joc aici în faţa unui public atât de numeros”.

 

26-05-2022
14:05

Cele două jucătoare au intrat pe teren! Mouratoglou i-a dat ultimele sfaturi Simonei pe tunel

Simona Halep şi Qinwen Zheng sunt la încălzire. Românca a primit ultimele sfaturi de la Patrick Mouratoglou înainte de a intra pe teren, pe tunelul de la vestiare. 

Simona Halep, la intrarea pe teren
Simona Halep, la intrarea pe teren

Meciul Simona Halep – Qinwen Zheng are loc joi, 26 mai, cu începere de la ora 17:00, în cadrul turului 2 al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, regalul sezonului pe zgură an de an. Simona este mare favorită să meargă mai departe într-un turneu în care nu se știe până unde ar putea ajunge, pentru că în optimi ar urma să dea de liderul mondial Iga Swiatek, cel mai dificil adversar posibil la acest moment.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Qinwen Zheng, în turul 2 la Roland Garros

Întâlnirea Simona Halep – Qinwen Zheng se dispută joi, 26 mai, tot pe terenul „Simmone Mathieu”, a treia arenă din complexul de la Roland Garros, fiind al treilea meci pe acest teren după Leolia Jeanjean – Karolina Pliskova și Frances Tiafoe – Danny Goffin.

ADVERTISEMENT

Tot pe arena „Simmone Mathieu” a disputat Simona Halep primul ei joc de la această ediție a Openului francez, unul câștigat mult mai greu decât ar fi fost de așteptat, în fața unei copile de 18 ani, jucătoarea din Germania, Nastasja Schunk, care a reușit să îi ia setul doi la un scor incredibil de sever, 6-1.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Qinwen Zheng

Partida Simona Halep – Qinwen Zheng se joacă joi, 26 mai, de la aproximativ ora 17:00 sau după această oră, în turul 2 al turneului de Grand Slam de la Roland Garros și este transmisă în direct și în exclusivitate pe canalele Eurosport. O mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. 

ADVERTISEMENT

La Paris, începând de miercuri, vremea a început să se îmbunătățească, în sensul în care dispare pericolul precipitațiilor. Temperatura zilei va fi una acceptabilă, în jur de 22-23 de grade, iar în tribune vor fi din nou o mulțime de români, veniți să o susțină pe cea care a câștigat trofeul în 2018.

Simona Halep, evoluție cu multe minusuri în primul meci

Jocul Simonei Halep în primul meci al acestei ediții nu este deloc dătător de mari speranțe. În fața unei jucătoare fără experiență, numărul 167 mondial, Halep a avut multe momente în care a greșit nepermis de ușor mingii simple. Și-a mai revenit abia în setul decisiv, când a preluat controlul ostiităților.

ADVERTISEMENT

Simona a recunoscut după meci faptul că nu a jucat deloc bine, dar a motivat această evoluție extrem de oscilantă prin faptul că nu este pentru prima dată când are probleme în primul tur la turneele la care a participat, abia din următoarea rundă începând să joace mai aproape de potențial.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Qinwen Zheng

În primul tur, Simona Halep a avut o cotă chiar simbolică – 1,03, iar Nastasja Schunk o imensă cotă, de 4,40, pentru a lua un set. Ceea ce s-a și întâmplat. Acum, contra lui Qinwen Zheng, cota este puțin mai mare: între 1,20 și 1,25, în funcție de agenție, iar adversara ajunge la cota de 4,60. Un singur set luat de Zheng atinge cota 2,20.

ADVERTISEMENT

Cele două sportive s-au mai întâlnit până acum o singură dată, chiar în acest an, la turneul de la Melbourne, premergător Australian Open, în faza semifinalelor. Halep a trecut lejer peste sportiva în vârstă de 19 ani cu scorul de 2-0, reușind mai apoi să  câștige turneul.

ADVERTISEMENT