Simona Halep

Simona Halep, anunțul zilei: “Voi juca în 3 competiții la JO de la Tokyo! Rămân la New York, alături de Tecău la dublu mixt, să pregătim Olimpiada!” EXCLUSIV

30.08.2019 | 03:27
Simona Halep anuntul zilei Voi juca in 3 competitii la JO de la Tokyo Raman la New York alaturi de Tecau la dublu mixt sa pregatim Olimpiada EXCLUSIV

Simona Halep a fost eliminată în turul 2 din proba de simplu la US Open 2019, după înfrângerea neașteptată la Taylor Townsend, scor 6-3, 2-6, 6-7 (4). În ciuda acestui eșec, Halep nu vine încă spre casă. Va rămâne la New York pentru a juca în competiția de dublu mixt, alături de Horia Tecău. Cei doi se pregătesc pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul viitor.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru corespondentul FANATIK de la New York, Simona Halep a vorbit despre planurile sale legate de participarea la Tokyo. Va juca la simplu, la dublu și la dublu mixt. Totul în speranța că își va îndeplini visul: o medalie de aur pentru România la Jocurile Olimpice.

Simona Halep face anunțul zilei prin FANATIK: “Voi juca și la simplu, și la dublu la mixt și feminin la Olimpiadă!”

“Rămân pentru a juca dublu mixt alături de Horia. Vedem ce se întâmplă, nu este ușor. Nu am mai jucat din 2015, tot aici. Ne pregătim pentru Jocurile Olimpice. Este hotărât deja, voi juca mixt cu Horia. Voi juca și dublu, nu știu încă alături de cine, dar și la simplu. Voi juca toate trei pentru că îmi doresc foarte mult o medalie. Nu contează ce culoare, dar visul meu este să fie de aur”, a declarat Simona Halep pentru corespondentul FANATIK de la New York.

Simona Halep și Horia Tecău vor avea o misiune foarte grea în proba de dublu mixt de la US Open 2019. Cei doi au de înfruntat o pereche de top, cu multă experiență. În faza 16-imilior, prima a competiției, Halep și Tecău îi înfruntă pe Dabrowski / Pavic. Adversarii românilor sunt redutabili în jocul de dublu, foști campioni de Grand Slam la Australian Open 2018.