Halep, răsfăţ la Miami după victoria cu Dodin: “Au nişte clătite bune”

Irina Aldea   
in Stiri sportive
23/03/2018, 16:20
Halep, răsfăţ la Miami după victoria cu Dodin: “Au nişte clătite bune”

Simona Halep s-a calificat în turul trei după un meci epic, de peste două ore. Sportiva noastră s-a impus cu 7-5 în decisiv în faţa lui Oceane Dodin şi va juca în următorul meci cu Agnieszka Radwanska. Franţuzoaica a ajuns pe tabloul principal în calitate de lucky loser, după ce se retrăsese în ultimul tur al calificărilor. Dodin a dezvăluit chiar că se afla în drum spre aeroport în momentul în care a primit vestea că a primit un loc pe tablou.

Simona Halep spune că se simte aproape ca acasă la Miami, lucru care se vede şi în rezultatele obţinute în ultimii ani la turneul din Florida. Liderul mondial a ajuns de fiecare dată cel puţin în sferturi la ultimele trei ediţii. “Îmi place mirosul mării, pentru că ştiu cum e de la Constanţa, dar nu am avut timp să mă duc pe plajă deloc. Poate după ce o să termin turneul o să stau câteva zile să merg la plajă”, a declarat Simona în Florida.

Simona Halep, răsfăţ cu clătite la Miami

Întrebată ce preferă dintre mare şi munte, constănţeanca de 26 de ani a ales a doua variantă. “Îmi place la munte. Bineînţeles că fiind născută la Constanţa, acum aleg muntele, pentru că am stat destul de mult acasă la plajă şi de aceea aleg muntele. Dar ambele sunt foarte frumoase”, a spus liderul mondial din WTA. După emoţiile prin care a trecut în meciul cu Dodin, Simona Halep s-adelectat cu ceva dulce: “Au nişte clătite bune aici în complex, o să mănânc una”.

Ştirea MOMENTULUI

Andrei Vochin analizează pentru FANATIK.RO meciul zilei din Champions League, Liverpool-PSG 3-2: “La ce cantina mănâncă cei de la masa bogaților?”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×