Sporturi

Simona Halep, răsfăţată de Darren Cahill la Cincinnati! Românca, vizită la “Paradisul gofrelor” Foto

14.08.2018 | 19:20
Simona Halep rasfatata de Darren Cahill la Cincinnati Romanca vizita la Paradisul gofrelor Foto

Simona Halep, răsfăţată de Darren Cahill la Cincinnati. După triumful de la Rogers Cup, Simona Halep este răsfăţată de antrenorul ei australian.

Simona Halep încă sărbătoreşte victoria de la Montreal. Simona Halep a câştigat turneul de la Montreal după o finală epică împotriva lui Sloane Stephens, scor 7-6 (6), 3-6, 6-4. După aproape trei ore de tenis intens, Simona Halep s-a impus la Rogers Cup 2018. Un nou trofeu pentru ea, al treilea al sezonului, după Shenzhen şi Roland Garros. Este al doilea titlu în Canada, tot la Montreal, după cel din 2016 şi al 18-lea al carierei.

După finala epuizantă de la Montreal, Simona Halep a ales să plece cu un private jet spre Cincinnati, turneu la care va participa în această săptămână. Românca și-a consolidat locul 1 în clasamentul WTA, pe care-l va ocupa pentru a 41-a săptămână începând de luni și pe care-l va păstra și la sfârșitul turneului de la Cincinnati.

Simona Halep, răsfăţată de Darren Cahill la Cincinnati

Simona încă sărbătoreşte victoria de la Montreal, iar Darren Cahill are toate motivele din lume să-şi răsfeţe eleva pentru rezultatele din acest sezon. Tehnicianul de la Antipozi şi-a dus eleva în “Paradisul gofrelor” la Cincinnati. “Le ofer prietenilor mei români o lecţie din cultura Cincinnati-ului”, a scris australianul pe contul personal de Instagram.

Giving my Romanian friends a little lesson in Cincinnati culture ? #wafflehouse #thebest ?

A post shared by Darren Cahill (@dc10s) on

Simona, o cunoscută împătimită a dulciurilor, nu ratează nicio ocazie să guste din bunătăţile destinate desertului, iar Darren Cahill ştie foarte bine că această recompensă o motivează pe eleva lui, cea mai bună tenismenă a lumii care a câştigat anul acesta primul titlu de Grand Slam al carierei, la Roland Garros, după o finală cu Sloane Stephens.

Cu cine va juca Simona Halep în turul 2 la Cincinnati

Liderul mondial și-a aflat adversarul luni noapte, după ce Irina Begu a fost învinsă de Ajla Tomljanovic, scor 6-4, 3-6, 3-6. Astfel, jucătoarea din Australia, locul 58 în clasamentul WTA, va fi prima oponentă a Simonei Halep în drumul spre un nou trofeu de categoria Premier 5, la turneul din Ohio. Partida ar urma să se desfășoare în cursul zilei de miercuri, sau joi dimineață, ora urmând să fie anunțată astăzi. Simona Halep o va înfrunta pentru prima dată pe Ajla Tomljanovic, iar învingătoarea va merge pentru un duel în optimi la care cel mai probabil va ajunge Ashleigh Barty. Jucătoarea de care Simona Halep a trecut în semifinale la Montreal are  meci cu Marketa Vondrousova, iar dacă trece de jucătoarea din Cehia înfruntă învingătoarea unui meci între două jucătoare din calificări, Kaia Kanepi și Varvara Lepchenko.

Liderul mondial din WTA a luat decizia de a nu mai participa şi în proba de dublu la Cincinnati. La dublu, Raluca Olaru a reușit deja să treacă în optimile de finală, alături de Vera Zvonareva. Cele două au trecut de King / Srebotnik, 2-1 la seturi, și le vor înfrunta pe Krejcikova / Siniakova pentru sferturi. În primul tur urmează să evolueze și Begu / Niculescu. Româncele le vor înfrunta pe Barty / Vandeweghe. La masculin, în proba de simplu, Marius Copil, venit din calificări, îl va înfrunta pe Philipp Kohlschreiber astăzi, de la ora 19:30. Câștigătorul se va duela cu Marin Cilic.