Sporturi

Simona Halep, răsfăţată de şeicii din Doha! Stă la un hotel de 700 de euro camera pe noapte

16.02.2019 | 16:00
Simona Halep rasfatata de seicii din Doha Sta la un hotel de 700 de euro camera pe noapte
ADVERTISEMENT

Simona Halep stă la Doha la un hotel de 700 de euro camera pe noapte! Simona Halep are parte de o săptămână pe cinste în capitala Qatarului, la turneul din Doha, de categorie Premier, cu premii totale în valoare de 916,131 de dolari, acolo unde a ajuns în marea finală după trei partide foarte bune reuşite în faţa unor adversare periculoase. În ultimul act o va întâlni pe Elise Mertens, locul 21 WTA. Finala se va disputa sâmbătă, 16 februarie, de la ora 17.00, ora României.

Simona Halep este foarte apreciată în Doha, acolo unde s-a impus pentru prima dată în 2014, după o finală disputată cu jucătoarea din Germania, Angelique Kerber. Şeicii din Qatar nu au pierdut ocazia de a-şi arăta aprecierea şi respectul pentru românca de pe locul 3 WTA şi au cazat-o la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din capitala Qatarului, acolo unde o cameră costă 700 de euro pe noapte.

ADVERTISEMENT

Simona Halep este răsfăţată din plin de şeicii din Doha

Este vorba despre hotelul “Four Seasons Doha”, un hotel de cinci stele. Acesta este situat chiar în centrul Qatarului, pe plajă, la doar câţiva metri de Golful Persic. Hotelul pune la dispoziţia clienţilor unităţi de cazare de lux, o plajă privată și un port de agrement exclusivist. De asemenea, Simona Halep se poate bucura de centrul spa premiat Spa & Wellness Center şi de cele 5 piscine din complexul turistic.

Simona Halep stă la Doha la un hotel de 700 de euro camera pe noapte

De altfel, hotelul din Doha face parte din lanţul hotelier “Four Seasons Hotels and Resorts”. Pentru un sportiv de performanţă, acesta este locul perfect pentru a locui pe durata unei competiţii atât de urmărite aşa cum este turneul de la Doha. Simona Halep va evolua în ultimul act la Doha sâmbătă, 16 februarie, de la ora 17.00, ora României. Ea le-a învins până acum în Qatar pe ucraineanca Lesia Tsurenko, nemţoaica Julia Goerges şi ucraineanca Elina Svitolina.

ADVERTISEMENT
Tags: