Simona Halep

Simona Halep, răspuns emoționant pentru Francesca Schiavone: „Inspirată de ea am crescut ca jucătoare. Sunt onorată”

16.12.2019 | 20:53
Simona Halep raspuns emotionant pentru Francesca Schiavone Inspirata de ea am crescut ca jucatoare Sunt onorata
ADVERTISEMENT

Francesca Schiavone a declarat recent, după ce a căștigat lupta cu cancerul, că și-ar dori să o antreneze pe Simona Halep, iar răspunsul sportivei nu a întârziat să apară. Românca recunoaște că a considerat-o întodeauna pe Francesca Schiavone o luptătoare și chiar a fost o inspirație pentru realizările sale din tenis.

Răspunsul Simonei Halep pentru Francesca Schiavone

Francesca Schiavone s-a retras din tenis în 2018, după o carieră în care a reușit să câștige un turneu de Grand Slam, ediția din 2010 a Roland Garros și să ajungă pe locul patru în ierarhia mondială.

ADVERTISEMENT

Schiavone a anunțat, recent, că a câștigat bătălia cu cancerul iar următorul obiectiv, din punct de vedere profesional, este să ajungă antrenor,Simona Halep fiind sportiva pe care și-ar dori să o pregătească.

La câteva zile, Halep declară că a admirat-o întotdeauna pe Francesca Schiavone, fostul număr patru mondial fiind unul dintre modele folosite pentru inspirație în startul carierei.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte fericită și onorată că Francesca s-a gândit la mine. A fost întotdeauna o mare luptătoare, una care nu renunță niciodată și inspirată și de ea, am crescut ca jucătoare. Mi-a părut foarte rău să aud că este bolnavă, dar nu sunt deloc surprinsă că a învins boala.

Acum, Francesca încearcă să revină la potenţialul maxim. Abia aștept să o văd din nou pe teren!”, a declarat Simona Halep, conform Gazzeta dello Sport.

ADVERTISEMENT

Simona Halep pregătește debutul în noul sezon

Simona Halep a încheiat sezonul 2019 pe locul patru în ierarhia mondială, după un an în care a reușit să câștige un singur trofeu, la Wimbledon.

Sportiva a fost eliminată din faza grupelor la Turneul Campioanelor și, alături de staff, pregătește debutul în noul sezon la Dubai.

ADVERTISEMENT

Prima competiție la care Simona Halep și-a anunțat prezența în 2020 se va desfășura în Australia, la Adelaide, în perioada 13 – 20 ianuarie, înainte de primul Grand Slam al anului, Australian Open.

ADVERTISEMENT