Adio, Indian Wells? Accidentarea e gravă! Părinţii au venit la Bucureşti

EXCLUSIV
Irina Aldea   
in Stiri sportive
17/02/2018, 23:49
Adio, Indian Wells? Accidentarea e gravă! Părinţii au venit la Bucureşti

Deşi va urca din nou pe poziţia de lider mondial, Simona Halep nu sărbătoreşte. FANATIK.RO a aflat că accidentarea româncei este mult mai gravă decât se preconiza. Ajunsă la Bucureşti sâmbătă dimineaţă, Simona a afişat o mină extrem de supărată şi nu a stat deloc de vorbă cu presa, însă a apărut ulterior pe Facebook cu o postare în limba engleză: ”Din păcate, accidentarea mea s-a înrăutăţit în timpul setului doi şi a fost foarte dureros. Am venit la Doha cu speranţa că m-am recuperat 100%, dar după fiecare meci piciorul a fost din ce în ce mai rău. E frustrant să te califici în semifinale într-un turneu mare ca cel din Doha, unde am amintiri minunate, şi să mă retrag din cauza accidentării. A fost o decizie grea de luat, dar după ce am discutat cu echipa mea a trebuit să accept realitatea şi să mă ţin de tratamente. Vă mulţumesc pentru tot sprijinul vostru. Sper să mă întorc pe teren cât mai curând posibil”.

Părinţii Simonei Halep au sosit şi ei sâmbătă după amiază în Bucureşti, îngrijoraţi de starea de sănătate a fiicei lor. FANATIK.RO a aflat că supărarea Simonei vine din faptul că accidentarea e mult mai gravă, în ciuda faptului că pare greu de imaginat cum problema de la glezna stângă i-a afectat atât de grav piciorul drept – vezi aici filmul accidentării, iar şansele româncei de a evolua la Indian Wells, turneu ce debutează pe 7 martie, sunt de 50/50. 

Simona Halep nu va evolua la Indian Wells decât complet refăcută

Deşi revine pe locul de lider mondial de pe 26 februarie – detalii aici, starea de sănătate ar putea să nu-i permită sportivei noastre să evolueze în turneele următoare la capacitate ridicată, iar Simona a fost atenţionată de medici să-şi menţină sănătatea pe primul plan şi să nu mai evolueze până nu este refăcută complet. Astfel că românca este precaută şi se gândeşte să nu forţeze o revenire decât complet refăcută, pentru a nu-şi periclita sezonul de zgură şi în special prezenţa la Roland Garros, acolo unde anul trecut a ajuns până în finală. 

Simona urmează să efectueze în săptămâna ce urmează o serie de controale amănunţite şi să înceapă un tratament complex în speranţa unei reveniri cât mai rapide. 

Dacă va participa la Indian Wells, jucătoarea noastră ar putea câştiga un avans important în fruntea clasamentului WTA. 

440 de puncte are Simona Halep avans în fruntea ierarhiei WTA, începând cu 26 februarie

3 săptămâni are românca la dispoziţie până la primul meci de la Indian Wells

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, propunere surpriză pentru echipa naţională: “Aleargă 13 kilometri”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×