Sport

Simona Halep, reacție genială după ce a aflat că o înfruntă pe Emma Răducanu la Cluj: “Vrea să joace acasă la mamaie”

Simona Halep a oferit câteva declarații foarte interesante înainte de plecare spre California, unde va concura la Indian Wells.
02.10.2021 | 12:38
Simona Halep reactie geniala dupa ce a aflat ca o infrunta pe Emma Raducanu la Cluj Vrea sa joace acasa la mamaie
Emma Răducanu - Simona Halep se anunță deja o rivalitate foarte interesantă. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Halep revine în circuitul WTA după aproape o lună de pauză, timp în care a avut programată și nunta. Românca va participa săptămâna viitoare la Indian Wells și a plecat deja spre California.

În afară de Indian Wells, Simona Halep a anunțat că merge la Kremlin Cup și la Transylvania Open. Competiția din urmă, care va avea loc la Cluj, se anunță una extrem de interesantă.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, reacție genială după ce a aflat că Emma Răducanu vine la Cluj, pentru Transylvania Open

Emma Răducanu, campioana surpriză de la US Open 2021, a anunțat că vine să joace la Transylvania Open. Va fi prima prezență în țara de origine a tatălui său după titlul câștigat la Flushing Meadows. Simona Halep a comentat cu umor decizia noii vedete din WTA.

“Va fi o provocare pentru mine, mai ales că vine cu o încredere mare, după ce a obţinut un rezultat mare. Este foarte interesant că a ales să vină, vrea să joace acasă la ‘mamaie’, aşa cum spune ea. O să fie foarte bine pentru publicul românesc”, a declarat Simona Halep la plecarea spre California.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă vine după o perioadă destul de lungă de pauză, Simona Halep are ambiții mari la Indian Wells, competiție pe care reușea să o câștige în 2015. Totuși, nu ia în calcul o reeditare a performanței obținute în urmă cu șase ani.

Simona Halep, despre participarea sa la Indian Wells 2021 și finalul de sezon: “Nu mă gândesc să câștig turnee”

“Îmi doresc să joc bine, m-am antrenat foarte bine în această perioadă. Am încredere, sunt pozitivă și sper să am un joc bun. Sper să fie și români. 

ADVERTISEMENT

A fost un an foarte greu, mai ales după accidentările destul de mari. Nu mă gândesc să câștig turnee. Mai ales că încrederea, felul cum mă simt pe teren, nu e la nivelul maximum”. 

Simona Halep a vorbit și despre schimbările pe care le-a făcut în staff. S-a despărțit de Darren Cahill și a decis să reia colaborarea cu Adrian Marcu, alături de Daniel Dobre.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, despre schimbările la nivel de antrenori: “Deja am pus suflet în această echipă”

“Sunt persoane dragi mie (n.r. – Daniel Dobre și Adrian Marcu), deja am pus suflet în această echipă. Mă simt bine cu ei și sper să iasă totul bine. 

Am făcut câteva schimbări în joc, vreau să progresez din punct de vedere tactic, jucând atâția ani și stând anul acesta, poate mi-am pierdut timingul”, a mai spus Halep.

Indian Wells 2021, turneul la care Simona Halep își face revenirea în circuit, va avea loc în perioada 4-17 octombrie. Competiția se disputa în mod normal în primăvară, dar a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

 

ADVERTISEMENT